Klaron bivirkninger

March 18

Klaron, generelt kjent som sulfacetamide natrium aktuell, er et stoff som brukes til å behandle akne vulgaris. Det er en klar, kosmetisk fuktighetskrem som er vannbasert og alkohol gratis. Det er en lav forekomst av bivirkninger ved bruk av dette produktet.

Hva er Klaron?

Klaron brukes ofte som en behandling for vanlig hudlidelse akne. Som et natrium sulfacetamid, er Klaron en aktuell antibakterielt middel som hemmer produksjonen av bakterier på huden. Den behandler ikke bare kviser, men også flass og seboreisk eksem (hudutslett). Klaron er et reseptbelagt legemiddel.

Bivirkninger

Bivirkninger er relativt sjeldne, men de vanligste bivirkninger av Klaron omfatter rødhet, varme, hevelse, svie, brenning eller generell irritasjon i det behandlede området. Alvorlige bivirkninger er allergiske reaksjoner (utslett, elveblest, kløe, pustevansker, tetthet i brystet, hevelse i munn, ansikt, lepper eller tunge); feber, frysninger, eller vedvarende sår hals; alvorlig eller vedvarende irritasjon; hoven, blemmer eller flassende hud; uvanlig tretthet eller svakhet; gulfarging av hud eller øyne. I kliniske forsøk alvorlige bivirkninger av Klaron forekom i løpet av mindre enn to prosent av deltakerne, ifølge drugs.com.

Bruke Klaron

Klaron bør brukes i samsvar med en medisinsk faglig retningslinjer. Vask hendene før du bruker fuktighetskrem og rist flasken godt. Rengjør og tørk det berørte området, og gjelder kun et tynt lag av Klaron. I tilfellet med behandling av hodebunnen, vaske håret før bruk og anvende en liten mengde av det angjeldende lotion. Bruk av før du skal sove om natten anbefales for de beste resultatene. Bruke produktet regelmessig og uten å dekke det berørte området er gunstig.

Fatality Advarsel

Selv om sjeldne, har det vært rapportert dødsfall på grunn av sulfonamider stede i Klaron og andre lignende produkter. Alvorlige reaksjoner på produktet inkluderer Stevens-Johnson syndrom, en sjelden, alvorlig hudsykdom. Enhver overfølsomhet overfor medisinen, inkludert utslett, er et tegn på en potensiell allergisk reaksjon, og bør behandles seriøst. Produktet bør avsluttes og den enkelte bør oppsøke lege umiddelbart.

Generelt Advarsel

Dekker det berørte området etter Klaron har blitt påført kan føre til for mye av medisinen for å bli absorbert av huden, og kan være skadelig. Det er viktig å lagre Klaron borte fra varme og fuktighet for å sikre trygge resultater. Klaron er utelukkende beregnet for utvortes bruk; holde seg borte fra øynene, og ikke svelges.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com