Sengevæting Cure for Children

May 8

Sengevæting er et vanlig problem hos små barn, men det går vanligvis over etter den tid et barn fyller 7. Om 5 millioner amerikanske barn sengevætere, ifølge National Institutes of Health. I de fleste tilfeller er sengevætning resultatet av et problem slik som en blære som er for liten. Emosjonelle problemer er bare sjelden årsaken til sengevæting, men hos barn som plutselig begynner å tisse i sengen, kan det være årsaken. Selv om sengevæting er noe de fleste barn vil vokse, er det noen ting foreldre kan gjøre for å hjelpe.

bedtime rutine

Hvis barnet ditt rutinemessig tisser i sengen, er det noen endringer du kan gjøre til sengetid rutine å muligens hindre det. Først er det en god idé å begrense væskeinntaket i time eller to før sengetid. Sørg også for at barnet går på do både før du får klar for seng og rett før du går til sengs. Husk også aldri å straffe barnet for å tisse i sengen fordi det er lite han kan gjøre med det. Du kan selv ønsker å starte et system for å belønne tørre netter for å gi oppmuntring.

blæretrening

I noen tilfeller kan du være i stand til å arbeide med barnet ditt til å trene blæren. I løpet av dagen, hvis barnet har å gå på do, oppmuntre ham til å vente en stund så han blir vant til følelsen av å ha en full blære. Å gjøre dette kan bidra til å forhindre sengevæting hos noen barn.

fuktighets~~POS=TRUNC Alarmer

Fukt alarmer er produkter som er utviklet for å varsle barnet at hun er urinering og deretter vekke henne slik at hun kan gå på do for å fullføre. Disse produktene omfatter en liten batteridrevet sensor festet til en pute som er følsom for fuktighet. Når barnet begynner å tisse, går en alarm, og hun kan gå på do. Fukt alarmer er tilgjengelig på noen stoff butikker eller på nettet. De har vist seg å være effektive for å stoppe sengevæting, men det kan ta uker eller måneder for å se en forbedring.

medisiner

Flere typer reseptbelagte medisiner kan bidra til å forhindre sengevæting, men legene vil vanligvis ikke foreskrive dem hos barn under 7 fordi det er best å se om problemet vil løse på egen hånd. Desmopressin er stoff som øker visse hormonnivåer for å begrense urinproduksjonen om natten. Antidepressiva imipramin kan forandre et barns søvnmønster, noe som gjør det mer sannsynlig at han vil våkne om natten for å gå på do. En tredje type av medikament, antikolinergika, bidra til å øke blærekapasitet. Noen ganger kan en kombinasjon av disse stoffene kan benyttes. Men foreldre bør merke seg at narkotika er ikke alltid effektive.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com