Hvordan å miste Fluid Retention

July 10
Hvordan å miste Fluid Retention

Vannretensjon, også ofte referert til som ødem, er en tilstand der for mye væske blir trukket og fanget inn i kroppen vev, noe som resulterer i utseendet og preget av hevelse. Selv om vann oppbevaring kan skje i noen del av kroppen din, er det mest merkbart når det forekommer i områder som dine føtter, hender ankler og ben. Når du arbeider med væskeretensjon, kan du gå om å redusere hevelsen på flere forskjellige måter.

Trinn 1

Skjær saltinntaket til et nivå på minst under 2300 mg natrium per dag anbefales av Centers for Disease Control and Prevention. Overflødig salt i kroppen tiltrekker og holder vann, økende problemer med væskeretensjon samt problemer med blodtrykket, som salt tiltrekker seg overflødig vann i blodet.

trinn 2

Prøv en urtemedisin for å bidra til å øke vannutskillelse. The University of Pittsburgh Schools of helsefag anbefaler urter som antas å være naturlige diuretika som rosmarin, einebær, gullris, løvetann blad, persille og buchu.

trinn 3

Masser hovne området bestemt, men forsiktig i retning mot hjertet. Disse bevegelse kan bidra til å oppmuntre drenering av vann fra berørte vev.

Trinn 4

Arbeide for å inkludere minst 8 til 9 kopper vann åtte ganger om dagen i kostholdet ditt. Når du bor hydrert, reduserer du risikoen for kroppen din å fortsette å holde på vann, foreslår Statens regjering Victorias Better Health Channel.

Trinn 5

Snakk med legen din om vanndrivende medisiner. Diuretika øke mengden av både vann og natrium nyrene utgang, hjelper å eliminere overskytende vann som bidrar til væskeretensjon.

advarsler

  • Snakk med legen din før du prøver noen alternative urte rettsmidler for vannretensjon å sikre at urten er hensiktsmessig og trygt for individuell bruk.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com