Anbefalte daglige kvoter for kalorier, karbohydrater & amp; natrium

September 14
Anbefalte daglige kvoter for kalorier, karbohydrater & amp; natrium

Anbefalte daglige kvoter for bestemte næringsstoffer er beregnet basert på epidemiologiske studier, noe som betyr at mange mennesker er studert over en stor befolkning og deres dietter, vitamin nivåer, og forekomst av sykdom beregnes. Basert på denne informasjonen regjeringen utarbeidet et sett med anbefalte kosten godtgjørelser eller rdas, for amerikanerne, etter aldersgruppe. Disse har siden blitt erstattet av et oppdatert sett med anbefalinger kalt Dietary Reference inntak, eller DRIs, men det er ikke uvanlig å høre folk referere til rdas. Enkelte individer vil trenge mer eller mindre av en gitt næringsstoff basert på deres spesifikke helsemessige bekymringer, så det er best å konsultere med en ernæringsfysiolog, lege eller annet helsepersonell for å fastslå en persons beste ernæring plan.

kalorier

Kalorier er et mål på den energi som finnes i matvarer. Fett inneholder 9 kalorier per gram, inneholder alkohol 7 kalorier per gram, protein og karbohydrater inneholder 4 kalorier per gram. Ifølge US Department of Agriculture, er standarder som brukes for DRIs basert på en 2000-kalori diett. Noen mennesker trenger mer og andre mindre avhengig av deres alder, størrelse, metabolic rate og andre hensyn. Svært aktive mennesker og gravide kvinner, for eksempel, vil trenge mer kalorier. Stillesittende individer trenger færre kalorier. Personer som prøver å få vekt, for eksempel kroppsbyggere, må forbruke mer kalorier enn de forbrenner. Personer som prøver å gå ned i vekt må du forbruke færre kalorier enn de forbrenner. De som er å opprettholde sin nåværende vekt bør innta like mange kalorier som de brenner.

karbohydrater

Karbohydrater er kategorisert som enkle eller komplekse sukker. Karbohydratet er kjent som glukose er den primære kilde til drivstoff for cellene i kroppen. Ulike former for disse næringsstoffene finnes i slike matvarer som korn, pasta, ris, poteter og godteri. Basert på en 2000-kalori diett, er det anbefalte inntaket av karbohydrater 130 gram for de fleste, selv om dette varierer noe etter alder og omstendigheter. For eksempel spedbarn fra fødsel til fylte 6 måneders alder og 7 til 12 måneders alder anbefales å ha 60 og 95 gram karbohydrater, henholdsvis. Gravide og ammende kvinner anbefales å ha 175 og 210 gram, henholdsvis.

natrium

Natrium er et mineral ansvarlig for normal celle-funksjon og regulering av fluidvolumet i kroppen. Mange bearbeidet mat har hatt natrium lagt. Disse inkluderer slike matvarer som cottage cheese, saltet kjøtt og nøtter. Salt er 40 prosent natrium etter vekt. De fleste gjennomsnittlig friske mennesker er anbefalt å ha ca 1,5 gram natrium per dag. Overdreven bruk av natrium kan føre til hjerte og blodkar sykdom, slag og høyt blodtrykk, og visse mennesker bør opprettholde et lavere natriumdiett.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com