Mest effektive behandlingen for Spider årer

October 21

Mest effektive behandlingen for Spider årer


Edderkopp årer er forårsaket når blodkar sprekker under huden, og viser som små røde eller blå linjer. De forekommer vanligvis på lårene og leggene, samt ansiktet. Det finnes en rekke behandlinger tilgjengelig for edderkopp årer, hver med sine egne fordeler og ulemper. Laserkirurgi er en vanlig alternativ, men det er også ikke-kirurgiske metoder tilgjengelig.

sclerotherapy

Sclerotherapy innebærer å injisere et kjemikalie i edderkopp vein området for å ødelegge slimhinnen i venen, og dermed fjerne de cellene som forårsaker de små linjene. Venene ta noen måneder å visne helt, men American Academy of Dermatology sier at sclerotherapy har en 80 til 90 prosent suksessrate.

laser Treatment

Laser behandling er en vanlig metode for edderkopp vene fjerning, og benytter laserlys til umiddelbart å oppløse kapillarene forårsaker linjene. Det er minimale bivirkninger, og resultatene er momentant. Alle som søker laserbehandling bør sørge for at det er dekket av deres forsikring; som edderkopp-vein behandling er et rent kosmetisk prosedyren, vil mange forsikringsselskaper ikke dekker det som standard.

vitamin Treatment

For de som ikke liker tanken på kjemiske eller laser behandling, er det en rekke vitaminer som øker hudens helse og kan bidra til å bli kvitt edderkopp årer. Vitaminene A, B, CE og K er alle nyttig i behandling av denne tilstanden, og er tilgjengelig i enten en pille eller krem ​​format. Resultatene ta lengre tid å se, men det er minimale bivirkninger.

Persille

Persille kan også brukes til å behandle edderkopp årer. Hakk en håndfull av persille og kok i vann i fem minutter. Sil og tilsett en dråpe rose og ring eteriske oljer, som bidrar til å behandle edderkopp årer og forbedre hudens tilstand. La infusjonen kjølig og gjelder for det berørte området over en periode på flere måneder.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com