Foot sene problemer

July 27

Foot sene problemer


Den menneskelige foten er et svært komplekst og fantastisk montering av 26 bein, 33 ledd, 100 muskler, blodårer, hud, vev, leddbånd, sener og nerver. Fibrøs fot sene vev koble bein og ledd med muskler.

Foot sene problemer kan være smertefullt og ødeleggende. Achilles senebetennelse er hevelse i akillessenen, kjører fra leggmuskelen til hælen. Det skjer på grunn av overforbruk, infeksjon, traumer, spille stressende sport eller leddgikt. Den amerikanske rapportert 232,000 akillessene idrettsskader i 2002 blant personer i alderen 6 og oppover. Preget av anbud sene, oppvarmet betent hud og smerter ved bevegelse, er Achilles senebetennelse vanligvis behandlet med is, NSAID medikamenter, fysioterapi, hvile, kaster og kirurgi.

Posterior tibial senebetennelse og Flatfoot

Som strekker seg fra baksiden av ankelen bump er inne til bunnen av foten er den bakre tibial sene. Dannelse av knuter når utslitte sener helbrede seg selv fører til en tilstand som kalles Tendinose. Hvis dette svake området blir hoven posterior tibial senebetennelse utvikler med smerter i foten sin vristen. Dersom sene brister resultatet er flat fot. Pr den amerikanske foreningen av ortopediske kirurger, er denne tilstanden vanligere hos kvinner fremfor menn på grunn av slitasje og rive av sener gjennom hormonelle endringer i perimenopausal scenen. Fysisk hvile, bruk av en bue støtte i sko, medisiner som aspirin og ibuprofen og kirurgi er behandlingsteknikker.

Anterior tibial senebetennelse

Anterior tibial senebetennelse er assosiert med overforbruk av fremre tibial senen som tillater oppover foten bevegelse. Sene betennelse behandles med bue støtte, anti-inflammatoriske medisiner, kaster og kulde terapi. Det er forbundet med overforbruk av fremre tibial senen som tillater oppover foten bevegelse. Sene betennelse behandles med bue støtte, anti-inflammatoriske medisiner, kaster og kulde terapi.

Peroneal seneproblemer

De to peroneal sener plassert på baksiden av det ytre ankel-benet hjelp foten i å peke utover eller nedover. Peroneal sene problemer oppstår fra stress mens du spiller sport, slitasje, hevelse i sener og ankelen traumer eller forstuing. Smerter i ytre foten, hevelse og ømhet i sener er typiske symptomer. Behandling omfatter hvile, fysioterapi, kaster, anti-inflammatoriske medisiner og kirurgi.

Extensor sene problemer

Betennelse i strekk sener i foten som kjører langs toppen av foten og hjelp i rette tærne, gi opplevelser av smerte og hevelse på toppen av foten, noe som gjør kjører vanskelig. Denne tilstanden, som er utløst av overforbruk, stress og dårlig tilpasset sko er behandlet med kaldt terapi, hvile, iført komfortable sko og administrasjon av steroider eller Ibuprofin eller andre sammenlignbare smertestillende midler.

flexor senebetennelse

Flexor senebetennelse oppstår når flexor sener som strekker seg fra ankelen er inne til tærne, kjører under føttene, blir betent. Smerte er følte i ankelen er inni ryggen, foten bue, og på bøying av big-toe. Rest, kulde terapi, anti-inflammatoriske medisiner og kirurgi er behandlingsmetoder.

plantar fascitis

Plantar fascitis, en type senebetennelse, oppstår når sener fra hælen opp til fot ball rive og er betent. Smerter i hælen som sprer seg til buen er symptomet som oppstår. Behandlingen inkluderer øvelser, splinter, NSAIDs og kirurgi.

Forebygging / løsning

Tidlig behandling av foten sene problemer kan redde deg fra uutholdelig smerte, kirurgi og misdannelser av foten. Men forebygging er bedre enn kur så prøv å unngå slike forhold ved å ta godt vare på føttene, gjøre vanlige foten strekninger og strekke på føttene for å forberede dem for anstrengende aktiviteter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com