Naturlige alternativer til Lamisil

October 5
Naturlige alternativer til Lamisil

Lamisil er et produkt som brukes til å drepe soppinfeksjoner som ringorm og fotsopp. Det finnes naturlige alternativer til Lamisil i form av soppdrepende urter. Lamisil naturlige alternativer vil fortsatt ha en allergi advarsel, og risikoen for potensielle bivirkninger, akkurat som enhver annen form for sopp behandling.

Pau d'arco

Pau d'Arco er en søramerikansk urt som brukes for prostata problemer, feber, byller og smerter. Den inneholder to kjemikalier, lapachol og beta-lapachone, som kan drepe sopp, ifølge University of Maryland Medical Center. Den er tilgjengelig i tinkturer, tabletter og tørket bark te. Potensielle bivirkninger er blødninger, oppkast, diaré, kvalme, anemi og svimmelhet.

Kanel

Kanel er både en mat smakstilsetning og en urtemedisin. Det har soppdrepende egenskaper og har blitt ansett som "generelt anerkjent som trygge", eller GRAS, av Food and Drug Administration. Mens noen kliniske tester viser lovende for kanel er antifungal bruk, ifølge Wellness.com blir mer testing for å vise effektiviteten. Potensielle bivirkninger inkluderer acne, munnsår, lip betennelse, redusert antall blodplater, hudutslett og senket blodsukkeret.

Te tre olje

Tea tree olje er antimikrobielle egenskaper antas å være fra det sammensatte terpinen-4-ol. Kliniske studier har vist det nyttig for spiker sopp og fotsopp, ifølge Medline Plus. Mer testing er nødvendig for å bestemme den potensielle antisopp i situasjoner. Mulige bivirkninger omfatter allergi, rødhet, kløe, blemmer, svakhet, kvalme, diaré, magesmerter og forvirring.

Hvitløk

Hvitløk er vanligvis tenkt som et kolesterolsenkende urt, men det er også en soppdrepende middel. De med overfølsomhet kan oppleve brannskader eller utslett, men aktuell bruk av hvitløk kan være en soppinfeksjon rette, ifølge Medline Plus. Det er en risiko for allergi for de med allergi mot hvitløk eller liljer. Potensielle bivirkninger kan omfatte svimmelhet, svetting, kløe, hodepine, frysninger, feber, rennende nese, hudforbrenninger og astma. Det kan også senke blodsukkernivået.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com