Eye øvelser for personer med nystagmus

July 24

Eye øvelser for personer med nystagmus


Kan spesifikke øye øvelser forbedre visjon for mennesker med nystagmus? Blant medisinske fagfolk, er svaret diskuteres. The American Academy of Ophthalmology melder at øyet øvelser sjelden hjelpe kontroll nystagmus. Likevel andre i feltet foreslå visse øye øvelser kan gi noen lettelse fra øyet bevegelsesforstyrrelse. De fleste er enige om at lege-overvåket Vision terapi eller en kombinasjon av øvelser sammen med hørbar Biofeedback trening reduserer symptomer på nystagmus.

nystagmus

Nystagmus er en synshemming som gjør at øynene til å gjøre repetitive, ukontrollerte bevegelser fra side til side, opp og ned, eller i sirkler. Oftest er nystagmus ufrivillig og reduserer eller begrenser visjon fordi rytmisk risting eller rykk i øynene gjør det vanskelig å fokusere. Av de mer enn 45 forskjellige typer nystagmus, de to mest vanlige er medfødt (tidlig debut nystagmus) og ervervet (utviklet senere i barndommen eller som voksen). Kontaktlinser, briller med prismer, øye muskel kirurgi, auditiv Biofeedback og Vision terapi er brukt i behandling av nystagmus. Eye øvelser som er oppført i følgende trinn kan også redusere symptomene på sykdommen.

fokusering Exercise

Enhver liten, håndholdte objekt, slik som en penn, kan brukes til å praktisere fokusering. Hold objektet på armlengdes avstand og fokusere på et lite område som poenget med en penn. Etter hvert beveger pennen mot tuppen av nesen til det begynner å fremstå som et dobbelt bilde. Tegn pennen litt vekk fra nesen til et enkelt bilde vises. Fokus på målrettede området av ett bilde i 10 sekunder og gjenta 10 ganger, to til fire ganger om dagen. Fortsett økter av øvelsen daglig inntil evne til å holde fokus på spissen av nesen er oppnådd. Avta øvelser og bruke etter behov når symptomene kommer tilbake.

Eye Positioning Exercise

Plassere øynene til å se på den ene siden og samtidig opprettholde en bestemt hodet holdning bedrer kontroll av øyebevegelser og visjon. Når noen med nystagmus ser ut i en merkelig retning, er en "nullpunktet" funnet hvor symptomene er redusert. Øve visse hode Postures og øye retninger kan forbedre synet og redusere intensiteten av nystagmus symptomer.

Klarhet / Range Exercise

Fjerne objekter vises ufokusert og uklart for de som lider av nystagmus. De kan oppnå klarhet og fokus ved å flytte nærmere stedene. Øv flytte nærmere til objekter til du kan se dem tydelig. Legg merke til bestemt utvalg som du er best i stand til å se objekter og praksis flytter inn dette området.

Vision Therapy

Vision terapi forbedrer hjernens evne til å kontrollere øyebevegelser, fokus, sporing, justering og visuell prosessering. Individualiseres å møte pasientens behov, er lege-overvåket terapi en progressiv program for øyet øvelser og prosedyrer. Terapi, administrert i kontor besøk over flere uker, kan omfatte bruk av prismer, linser, filtre, datamaskiner og andre optiske enheter. Du bør øve noen teknikker lært i terapi hjemme. Vision Therapy er kostbart, imidlertid, og din forsikring kan ikke dekke det. Kenneth Ciuffreda, OD, Ph. D, SUNY / State College of Optometry og andre rapporterer vellykket multimodal behandling av nystagmus. Denne informasjonen er funnet i casestudie av en tenåring nektet førerkort på grunn av synshemming. Fire måneder av konvensjonelle Vision Therapy, prismer, og korrigerende linser forbedret synsskarphet og redusert tenåringens nystagmus fra «stor og konstant" til "liten og periodevis ..." The ungdoms bedre sikt gjorde ham i stand til å få et førerkort, og hans nystagmus slutt ble umulig å oppdage.

auditiv Biofeedback

The Journal of Behavioral Optometry rapporterer positive resultater med medfødt nystagmus pasienter etter auditiv Biofeedback trening. I tillegg til å redusere nystagmus og bedre syn, kan biofeedback trening føre til positive kosmetiske og psykiske forandringer hos pasienter. Ifølge The National Center for Biotechnology Information, øyebevegelser Auditory Biofeedback redusert nystagmus i fem voksne pasienter i den første timen av trening. Under trening, pasienter bedret sin visjon og lærte å redusere nystagmus på kommando med bevisst satsing.

årsaker

Nystagmus er forårsaket av unormal hjernefunksjonen i områder som styrer øyebevegelser. Ifølge American Academy of Ophthalmology, oppstår nystagmus i albinoer, alvorlig nær eller langsynt personer, eller de med medfødt grå stær, ørebetennelse indre, astigmatisme eller arr i synsnerven eller netthinnen. Andre årsaker til nystagmus omfatte medisiner, metabolske sykdommer, sykdommer i sentralnervesystemet og alkohol eller narkotika toksisitet. Sjelden, tilstanden resultatene fra alvorlige nevrologiske lidelser eller hjernesvulster. Det er viktig for personer med nystagmus å ha en grundig synsundersøkelse av en øyelege for å finne årsaken og beste løpet av behandlingen.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com