7 Dag Rapid Vekttap Diet for hjertekirurgi pasienter

October 16
7 Dag Rapid Vekttap Diet for hjertekirurgi pasienter

The Sacred Heart Diet er en syv-dagers raske vekttap plan som er ryktet å ha blitt utviklet av kardiologi avdeling ved Sacred Heart Memorial Hospital; sykehuset, men avviser denne påstanden. Teorier sier at dietten ble utviklet for å hjelpe overvektige hjertepasienter miste vekt før starten av operasjonen. En syv-dagers raske vekttap diett for hjertekirurgi er en suppe-basert plan som hevder du kan miste 10 til 17 pounds i den første uken.

Påstander

Tilhengere av Sacred Heart Diet hevder også at suppen hjelper skylle ut giftstoffer fra kroppen, slik at du føler sunnere og mer energisk. Noen hevder også at ingrediensene i suppen hjelpe deg å forbrenne kalorier raskere, selv om dette er en falsk teori. Dietten er bare en redusert kalori plan.

Diet Basics

Den viktigste stift på Sacred Heart Diet er en buljong-baserte suppe. Hver dag innebærer forbruker noen av hjemmelaget suppe, som er laget av tomater, løk, buljong, suppe miks, selleri, grønne bønner, gulrøtter og paprika. Dietten detaljer en streng syv-dagers planen at du må følge nøyaktig. På den første dagen av dietten, kan du forbruker suppe og frukt bare. Den andre dagen gjør at suppe, grønnsaker og en bakt potet. På den tredje dagen, kan du spise all den suppe, frukt og grønnsaker som du ønsker og den fjerde dagen gjør suppe, minst tre bananer og skummet melk. På den femte dagen du spiser biff, tomater og suppe og på den sjette dag må du spise minst en servering av suppe, sammen med ubegrensede mengder kjøtt og grønnsaker. Den siste dagen av planen tillater suppe, brun ris, grønnsaker og usøtet fruktjuice.

andre punkter

Dietten anbefaler også minst seks til åtte glass vann hver dag for å unngå dehydrering. I tillegg til vann, er du også lov til å drikke urtete, kaffe og usøtet tranebærjuice. Ifølge Diet.com, noen versjoner av Sacred Heart Diet tillate bakt skinn kylling eller stekt fisk i stedet for kjøtt.

betraktninger

I 2004, Sacred Heart Hospital i Canada utstedt en formell uttalelse fordømte Sacred Heart kosthold og nekte enhver involvering i etableringen av dietten plan, ifølge EveryDiet.org. The American Heart Association og Sacred Heart medisinske senter benekter også noen tilknytning til Sacred Heart Diet. Hvis du er en hjerte pasient som venter på å gjennomgå en operasjon, ikke følger en syv-dagers raske vekttap plan med mindre du har spesifikke instruksjoner fra legen. Dietten er mangel på kalorier, protein og ulike vitaminer og mineraler som holder kroppen sunn og sterk under operasjonen.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com