Katolske All Saints & # 039; Day Aktiviteter for barn

February 9
Katolske All Saints & # 039; Day Aktiviteter for barn

Siden det er tusenvis av helgener, er det ikke praktisk å ha hver og en feiret på enkeltdager. Allehelgensdag, observerte den 1. november av vestlige kristne, heder og husker alle de hellige. Barn kan lære om ulike hellige på denne spesielle dagen gjennom morsomme og lærerike aktiviteter.

spill

Spill en "glorie kaste." Finn en rekke små saint statuer, stille dem opp på et bord og tape et kort med helgenens navn ved siden av den. La barna kaste Glow Stick armbånd, som representerer glorier, i et forsøk på å lande et armbånd i løpet av helgen, som ring kaste. Eller du kan bruke et sett med pokersjetonger for å gjøre saint chips. Lim helgenens navn på den ene siden og helgenens bilde på den andre. Gjør to av hver, og legg dem i en stor haug. La barna har et kappløp for å se hvem som kan få de mest matchende par i fem minutter.

håndverk

La barna lage følte personer eller papir pose dukkene som etterligner lignelse helgener. Gi bilder av hellige for sin referanse. For følte helgener, la barna klippe ut en følte kroppsform, ca 4 inches høy, og legge følte klær, glorier og uregelmessige øyne ved hjelp av varmt lim; trekke på detaljer som ansiktet med en markør. For å gjøre hånddukker, kan barna dekorere papir lunsj poser med bygging papir, uregelmessige øyne og markører. Barn kan bruke følte figurer eller dukkene til reenact historier om helgener. Alternativt kunne de gjøre opp historier for tegnene til å handle ut, ved hjelp av kjente personlighetstrekk eller beundringsverdig kvaliteter av de hellige.

kostymer

Feire Allehelgensdag gjennom kostymer og dramatiske lek. For en gutt, lage en kappe av en brun ark med et hull for hodet for St. Anthony, St. Rocco, St. Padre Pio og flere andre, endrer tilbehør for å passe. For en jente, en enkel, no-sy nonne kostyme gjøres av sikkerhets feste et ark rundt kroppen hennes og bruke en cut-apart putetrekk for et slør. Dette drakt fungerer for Mor Teresa, St. Rita, St. Faustina og mer. Etter at de er kledd opp, gi en kort spille for dem å utføre eller la dem ha et kostyme parade.

baking

Minnes Allehelgensdag med noen søtsaker. Hjelp barna lage firkantede eller rektangulære sukker informasjonskapsler ved hjelp av ferdige kjøpt eller hjemmelaget deig. Etter cookies avkjøles, dekorere med bilder av helgener. Hvis du er heldig nok til å eie en glasur skriver, lage bilder fra Saint-kort. Eller gi ungene med ising poser og ulike tips, forskjellige ising farger, sprinkles og sjablonger. Barn kan også bake en kake og frost det bare en gang avkjølt, skåret i skiver, og deretter legge en plast-dekket helgen kortet på toppen for en dekorativ minnesmerke.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com