Hva skjer når Spinal Fusion går i oppløsning?

July 5

Prosessen

Spinal fusjon kirurgi forsøk på å rette opp skader på ryggraden forårsaket av bein skader, dårlig justering eller degenerasjon av svampete disker som skiller ryggvirvlene (bein som danner ryggraden). En vellykket prosedyre fjerner skadet bein eller disker, fyller området med nye bein og implantater en metallplate for å stabilisere området inntil bein smelter sammen. Noen ganger, derimot, lider pasienten Kunne tilbake kirurgi syndrom (FBSS) på grunn av en fusjon problem, maskinvare brudd eller overføring av degenerasjon til en annen disk.

Unnlatelse av å Fuse

En rygg fusjon kan ta alt fra tre måneder til ett år å bli helt fast. I løpet av denne utvinning perioden, leger synes det er vanskelig å si hvor godt bein fusing eller om de vil smelte helt, og de vil vanligvis nekter å vurdere en ny operasjon. Selv om fusjons svikter, til implantatet kan holde ryggraden stabil nok til å lindre smerte tilbake uten ytterligere kirurgi.

Bone unnlater å smelte i opp til 40 prosent av fusion operasjoner. Røykere har en høyere rate av fusjon svikt enn ikke-røykere. Hvis pasienten fortsetter å ha smerter, kan legen anbefale en ny operasjon, vanligvis mer omfattende enn den første.

Implant Failure

Mens metall implantat kan vanligvis støtte ryggraden under gjenopprettingsprosessen, kan det ikke være i stand til å gjøre det permanent. Jo lenger de ryggvirvlene tar å smelte, jo mer stress metallet implantatet må ta over tid. Metallet implantatet er festet til skjelettet ved hjelp av skruer, men over tid, kan disse metallstykker blir svakere inntil de til slutt i stykker. Større implantater gjennom flere bein står overfor en høyere risiko for utmattelse og fiasko.

Transfer lesjon

Selv når fusjon kirurgi lindrer smerte og degenerasjon i ett område av ryggraden, kan det føre til nye problemer i et annet. I en overføring lesjon kan støtte og avstivning av implantatet nettstedet overføre ekstra stress til nabo disker og ryggvirvlene, forårsaker smerte. Overfør lesjoner synes å forekomme oftere hos unge voksne enn eldre, selv om pasienter som lider av leddgikt kan også få dem. Hvis overføringen lesjonen fører til alvorlig smerte, nerver eller disk degenerasjon, kan det hende at pasienten må gjennomgå et annet fusjons kirurgi for å korrigere nytt problem.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com