Spinal Arthritis Diet

December 2

Ifølge informasjon fra medisinsk informasjon nettsted Spine Universe, spinal leddgikt som er en bestemt type leddgikt som hovedsakelig begrenset til ryggsøylen. Dette kan resultere i en rekke symptomer som forbigående tilbake smerte, stivhet i ryggsøylen, ubehag eller følelsen av nummenhet i nakken og utstrålende smerte som går fra ryggraden inn i hofter eller ben. Mens kosthold ikke kan kurere spinal leddgikt, kan et sunt kosthold bidra til å håndtere symptomer og forbedre din generelle livskvalitet mens håndtere denne tilstanden.

Spinal Arthritis Diet

Følg et sunt og balansert kosthold som er lav i fett og rikt på næringsrike maten mens de spiser for å bekjempe symptomene på spinal leddgikt. Dette rådet kommer courtesy of Dr. John J. Regan, en ortopedisk kirurg og medlem av Spine Universe redaksjonen som understreker viktigheten av kvalitet ernæring mens kampen leddgikt. Konsumere en diett som er rik på frukt, grønnsaker og helkorn, sammen med forbruker tilstrekkelige mengder magre proteiner. Kvalitet magre proteinkilder inkluderer kutt av rødt kjøtt som inneholder lite fett, fjørfe og sjømat. Unngå inntak av store mengder mettet fett, bearbeidet mat, transfett, stekt mat, sukker og alkohol. Ideelt sett bør du bestrebe seg på å sikre at hvert måltid du spiser mens du spiser til å behandle rygg leddgikt er balansert, med formål å konsumere en frukt, grønnsaker, korn og en proteinkilde med hvert måltid. Et par eksempler på måltider som oppfyller disse kravene kan omfatte grillet kylling med hel-hvete pasta, blandet grønnsaker og bær til dessert, eller hummer servert med brun ris, brokkoli og en fruktsalat.

vitamin Tilskudd

Konsumere en daglig dose av vitaminer for å runde ut din tilnærming til behandling av spinal artritt gjennom kosten betyr. De viktige vitaminer for behandling av leddgikt er C, D og kalsium, så supplere inntaket med flere kilder hvis du ikke er forbruker en tilstrekkelig mengde via ditt vanlige kosthold. Mål å konsumere mellom 500 og 1000 mg vitamin C per dag, 2000 mg av vitamin D daglig, og ta et kalsiumtilskudd hvis du er i vane å neglisjere meieri inntak gjennom avsmak for meieriprodukter eller laktoseintoleranse.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com