Hvordan lage en nyrestein smertelindring Compress

September 19

Hvordan lage en nyrestein smertelindring Compress


Anbefalt av Dr. Guillermo Asis, MD, er dette nyrestein smertelindring komprimere en lokal applikasjon som vil gjøre deg mye mer komfortabel mens du venter på en nyre stein for å passere. Den bruker varme og ingefær naturlige smertestillende egenskaper for å berolige det kan være ulidelig smertefulle symptomer på bestått en stein. Husk å alltid snakke med legen din dersom du tror du har en nyre stein, og bare slå til naturpreparater når ingenting annet kan gjøres. I de fleste tilfeller er vente den eneste kuren for en nyre stein, noe som gjør smertelindring viktig å få gjennom ildprøven.

Bruksanvisning

1 Fyll en 8-qt. gryte med vann og legg over høy varme. Bringe vannet til fosskoking.

2 Ta et stykke fersk ingefær på størrelse med håndflaten din, og pakk den i et stykke cheesecloth. Knyt en hyssing rundt kluten slik at det ser ut som en stor tepose, og senk den ned i vannet i 2 til 3 minutter.

3 Reduser varmen til middels, og fjern deretter ingefær fra vannet ved å løfte den ut med strengen. Klem pose over vannet slik at den myke ingefær saft renner tilbake i kjelen. Saften fra denne ingefær te vil gi ekstraordinær nyrestein smertelindring, hvis forberedt på riktig måte.

4 Ta kjelen fra varmen og suge en ren vaskeklut i varmt ingefær vann. Ta ut og vri ut grundig slik kluten er våt, men ikke dryppende. Pass på at kluten ikke er for varmt før du bruker på huden, eller du kan få mer smerte i stedet for lettelse.

5 Plasser klut på korsryggen, hvor enn nyrestein smertelindring trengs mest, og deretter dekke med et stykke plast, slik som seg vikle eller en liten søppelsekk. Plasser et tørt håndkle på toppen av plast for å fullføre ingefær komprimere.

6 La nyrestein smertelindring komprimere å forbli på huden til den er avkjølt, og deretter gjenta søknaden med varm ingefær te. Man kan varme opp te, om nødvendig. Gjenta behandlingen ved behov, inntil smerten avtar eller nyrestein har gått.

Hint

  • Hvis cheesecloth ikke er tilgjengelig, kan du prøve å bruke en ren kaffefilter for å vikle ingefær rot.
  • Du trenger kanskje en venn eller familiemedlem til å hjelpe anvende nyrestein smertelindring komprimere, men det kan gjøres alene om nødvendig. Bare vær forsiktig så du ikke brenner deg.
  • Alltid konsultere en kvalifisert lege ved første tegn på en nyrestein. Denne behandlingen er anbefalt for å lindre smerten ved å sende en nyre stein, når en lege har blitt sett.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com