Hva kan forårsake blodsukkernivåer å øke i Type II diabetes?

May 24

Hva kan forårsake blodsukkernivåer å øke i Type II diabetes?


Type II diabetes eller voksen angrep diabetes, oppstår vanligvis hos personer over 40. Men på grunn av dårlig kosthold og stillesittende livsstil, er det nå i barn. The American Diabetes Association sier at 90 til 95 prosent av diabetes er type II og at diabetes er den femte dødeligste sykdommen i Amerika. For å opprettholde en sunn livsstil, må diabetikere overvåke deres blod sukker nivåer for å stabilisere blodsukkeret. Økning i blodsukker kan føre til sirkulasjonsproblemer, hjerteinfarkt, leversykdom, nyresvikt, blindhet og nevropati. En rekke faktorer kan føre blodsukkeret til å øke.

karbohydrater

Alle karbohydrater som du får i blir til sukker for energi. Når sukker eller glukose kommer inn i blodet, bukspyttkjertelen produserer insulin for å bevege sukker inn i muskelcellene. Hvis du får i deg for mange karbohydrater blodsukkeret stiger, noe som gjør det vanskelig for insulin for å fungere effektivt. Kostholdseksperter foreslår at diabetikere begrense karbohydrat inntaket til 45 til 60 gram per måltid.

inaktivitet

Inaktivitet kan føre til høyt blodsukker. Øvelse bruker sukker for energi og dermed bidrar til å redusere sukker. Legene anbefaler at diabetikere trene minst 150 minutter per uke, eller 30 minutter fem ganger i uken, for å hjelpe stabilisere blodsukkeret.

Understreke

Stress får kroppen til å ta affære. Ifølge American Diabetes Association, forbereder kroppen for "fight-or-flight respons." I fight-or-flight respons, er hormoner frigjøres å forberede kroppen din for konflikt. For en diabetiker, er frigjøring av insulin ikke er effektiv i å flytte sukker inn i cellene. Resultatet er for mye sukker i blodet.

Sykdom

I likhet med stress, fysisk stress eller sykdom kan føre til at blodsukkernivået til å øke. Selv om du kanskje ikke spise så mye som du vanligvis gjør, vil blodsukkeret stige. Den ekstra glukose i blodet kan påvirke evnen til insulin for å hjelpe celler tar i sukker. Celler bryter ned fett til energi, i stedet. Fordelingen prosessen produserer ketoner som kan forgifte kroppen din. Hvis blodsukkeret stiger til 240 og ikke lavere, diabetikere må kontakte sine leger.

medisiner

Noen medisiner kan øke blodsukkernivået. Adrenalin eller adrenalin som brukes til å starte hjertet kan øke blodsukkernivået. For mye koffein kan øke blodsukkeret. Hvis du tar kalsiumblokkere mot høyt blodtrykk, kan du se en økning i blodsukkernivået. Kortikosteroider, diuretika, østrogen, progesteron, litium og fenobarbital kan øke blodsukkernivået.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com