Hvordan Kill skabb på Home

July 17

Ved behandling av den røde, kløende utslett forårsaket av skabb, ingen over-the-counter produktet er bevist effektive, konstaterer Centers for Disease Control. En tur til legen er nødvendig for å få en resept aktuell medisinering. Skabb midd kan eksistere uten en menneskelig vert for rundt 72 timer, dvelende i klær, sengetøy og møbler. Å grundig drepe skabb hjemme og redusere sjansene for reinfestation, behandle bomiljø samtidig.

Bruksanvisning

Behandling av Human Infestation

1 Bruk en resept aktuell medisin som anvist av legen din. The Mayo Clinic sier at vanligvis brukes topicals å drepe skabb på huden kan omfatte permetrin lotion eller crotamiton krem. Disse er vanligvis brukt på hele kroppen fra halsen og ned i et tynt lag.

2 La aktuell medisinering på huden for den anbefalte perioden - Mayo Clinic sier disse er vanligvis igjen på i rundt åtte timer, etter som de skal skylles av.

3 Reduser ubehag forårsaket av rester av kløe. Selv om aktuelle medisiner drepe skabb midd og deres egg, kan de gjenværende proteiner etterlatt i huden fortsette å forårsake kløe i noen tid. The Mayo Clinic råder kule bad eller komprimerer, anvendelse av en beroligende lotion (for eksempel calamine) og bruk av over-the-counter orale antihistaminer.

4 Behandle alle familiemedlemmer som bor i samme hjem samtidig. The Mayo Clinic understreker at skabb er svært smittsom, og selv de som viser ingen tegn til kløe eller utslett bør få behandling.

Eliminere Skabb i hjemmet

5 Vask alle launderable elementer av klær bæres av to til tre dager før du brukte en reseptbelagte medisiner, samt sengetøy og håndklær, råder Centers for Disease Control. Maskinvask i varmt såpevann (minst 130 grader Fahrenheit) og maskin-tørr på varmluft i minst 20 minutter.

6 Seal alle elementer som ikke kan vaskes (for eksempel jakker, puter og utstoppede dyr) i en plastboks og legg den utenfor hjemmet. Den amerikanske Social Health Association anbefaler elementer bli beseglet for to uker for å sørge for at alle midd omkomme.

7 Vacuum tepper, tepper og møbler grundig. Kast posen utenfor hjemmet så snart du er ferdig.

Hint

  • ASHA indikerer at det ikke er behov for å desinfisere hjemmet ditt, heller ikke husdyr trenger å bli behandlet for menneskelige skabb.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com