Laser Behandlinger for Hyper om Black Skin

April 17

Hyperpigmentering er utseendet på flekker eller flekker på huden som er mørkere enn den omkringliggende hudfarge. Tilstanden oppstår oftere på svart hud enn lyse hudtoner. Laser behandling kan brukes til å returnere huden til sitt normale utseende.

årsaker

Hyperpigmentering kan være forårsaket av akne, skrubbsår, brannsår, kutt, eksem, eller andre trauma for huden. Den mørkning er et resultat av overproduksjon av melanin som det skadede området leges.

Behandling

Selv om hudfarge kan returnere til normalt innen 6 til 12 måneder, kan påføres huden terapi fremskynde denne prosessen. Laserbehandling gir presis målretting av urolige hudområder ved å fjerne det øverste laget av huden og lar ny, uskadet hud til å vokse i stedet.

Egenskaper

Inntil nylig, gjorde laser behandlinger ikke hensyn til forskjeller i mørk og lys hud. Laser behandlinger for svart hud nå kombinere lengre hudkontakt med laser, med kjøling enheter for å hindre at huden brenner.

Alternatives

Andre hyperpigmentering behandlinger inkluderer kjemisk peeling, Microdermabrasion og bleking kremer.

betraktninger

Tradisjonell laserterapi kan forårsake traumer til svart hud, inkludert misfarging eller arrdannelse. Kjemiske behandlinger kan fungere saktere og / eller føre til en annen misfarging av huden. Ta kontakt med en hudlege som er kjent med svart hud terapi for å bestemme din beste løpet av behandlingen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com