Hvordan finne Focus i en hyperkinetisk verden

September 5

Hvordan finne Focus i en hyperkinetisk verden


Focus tar kjempe. Lærere ved American Management Association (AMA) beskrive vår hyperconnected verden som et sted hvor vi er mer nettverk enn noensinne, men der vi kontakt med våre mest intime venner og familie via elektroniske medier og overfladiske, raske samtaler. Men det er håp. Og vi må kjempe for det. De på AMA hevde at ikke bare er fokus oppnåelig i en hyperkinetisk verden, men at det er nøkkelen til å gjenerobre vår evne til å koble, reflektere og slappe av.

Bruksanvisning

1 Ta en pust. Når du føler deg overveldet av et mangfold av oppgaver eller tanker, gi deg selv tillatelse til å ta dem en om gangen. I boken "Making It All Work: Å vinne på Game of Work og Business of Life", forfatteren David Allen bemerker en mann som ga seg selv en slik tillatelse etter at han laget en liste over alt han trodde han ville, kunne, burde eller kanskje gjøre. Lag din egen liste.

2 Lag en tidsplan. Etter notering dine prioriteringer, bestemme hvordan, eller om, vil du gjøre dem. Organiser fra makro til mikro, fra årlig til daglig. Planlegg dagen din, og i løpet av dagen, ta notater, om nødvendig. Skrive ned raske notater å vurdere senere på en mindre hektisk tid kan bidra til å gjøre tunge stunder lysere.

3 Skjær tilbake. Ordtaket "vi bør arbeide for å leve, ikke leve for å jobbe" veier inn som en viktig faktor i å finne fokus. Vær oppmerksom på fritidsaktiviteter. Disse kan lett bli, når stappet sammen med for mange andre aktiviteter (som i helgen) en kilde til forvirring i stedet for foryngelse.

4 Ikke bare nettverk: sosialisere. Den "Harvard Business Review" rapporterer at de som isolerer seg fysisk er mer sannsynlig at lider av en tilstand som kalles oppmerksomhet underskudd egenskap (ADT). Denne lidelsen, i kontrast med ADHD, refererer til de som konsekvent ikke kan konsentrere seg på grunn av deres stress-induserende miljøer.

5 Få åndelig. Forskere ved Mayo Clinic sier at åndelighet kan hjelpe med fokus og stressreduksjon så mye som trener mer, spiser sunn mat og snakke med venner. Åndelighet gir en følelse av formål, slik som å fokusere mindre på uviktige ting og mer på det som betyr mest.

6 Få hjelp om nødvendig. Noen, om et barn eller voksen, kan være lider av en hyperkinetisk forstyrrelse som hindrer fokus. Den eneste løsning på kort sikt kan være medikamenter, adferdsterapi, eller begge deler. Sjekk med din lege.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com