Hjem rette for å bli kvitt en byll

October 18

En hud abscess, eller koke, er en dyp infeksjon i huden. Ubehandlet, vil det bli en vanskelig område med sentrum fylling med hvite blodceller. Dette er måten kroppen din prøver å kvitte seg med infeksjonen. En opphopning av hvite blodlegemer blir en hvit substans puss. Ved hjelp av hjemme rettsmidler kan føre til at huden til å sprekke og pus å renne uten at du trenger å ha hodet på koke stukket hull på.

retts~~POS=TRUNC

Hjem rettsmidler florerer for å bli kvitt din smertefull byll. Hvitløk juice og løk juice er effektive til å bryte og fjerne puss av koker. Bruk en blanding av både juice og søke direkte på kok. Bitter gourd juice blandet med en teskje av kalk drukket sakte for et par dager forsvinner koker. Melk fløte blandet med eddik og en klype gurkemeie brukt som et grøtomslag botemidler koker. Et annet alternativ er Betel bladene varmet, belagt med lakserolje og plassert over koke. Skift bladet i et par timer, og deretter på nytt. Etter flere programmer, åpnes koke og avløp.

Andre hjem rettsmidler inkluderer: spisskummen frø bakken til en lime og gjelder i kok. Eller persille yret av varmt vann, deretter pakket i musselin og brukt som et grøtomslag. Bruk gurkemeie pulver til raskere helbredelse kombinert med noen av disse tiltakene. Prøv en varm komprimere for ti til femten minutter fire til fem ganger per dag for å bidra til å bringe koke til et hode. Plasser en varm svart te pose på byllen daglig før det brister.

Et alternativ hjem rette krever å plassere et lite stykke bacon fett på koke og deretter dekke det med et plaster og la den på over natten - ved morgen koke vil ha åpnet eller opprettet et hvitt hode som er klar for stikking. Epsom salt bad, tatt for to til tre ganger i uken, kan også hjelpe deg med å behandle koker.

Årsaker til Byller

Det er mange grunner til at byller kan utvikle på kroppen din. Blant dem er dårlig hygiene, diabeties, bakteriell infeksjon i hårsekkene, immunsystem problemer, irritasjon i huden, og usunt kosthold.

Forsiktighet

Hvis koker er større enn en halv tomme i diameter, og ikke svare på hjemme rettsmidler, kan du kontakte helsevesenet utøveren. Ikke klem en byll. Hvis det er røde linjene som kommer ut av den koke, eller hvis du føler febrilsk og har frysninger eller hevelse, se din helse-omsorg utøveren. Hvis du er diabetiker, sørg for at helsevesenet utøveren vet du har koker. Du må kanskje et antibiotikum.

Hvis koke er drenering, ta dusj i stedet for badekar, slik at du ikke sprer smitte. Mens du lider av en byll, ikke håndterer eller forberede mat for andre: du kan spre bakterier.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com