Slik tester for urininkontinens

December 29

Urininkontinens er en pinlig og frustrerende problem som berører en rekke barn, voksne og eldre mennesker. Urininkontinens er en tilstand der personen har problemer med å kontrollere blæren, og kan variere fra små lekkasjeproblemer helt annullere uten et toalett. Noen ganger urininkontinens presenterer seg under søvn, med sengevæting, og andre ganger vil det skje på ulike tidspunkter i løpet av dagen. Det er flere årsaker til urininkontinens, fra over-hydrering av overdreven alkoholbruk og visse medisiner. Testing for urininkontinens kan være nyttig ikke bare i deteksjon, men i å bestemme alvorlighetsgraden og å finne kurer for å fjerne eller kontrollere symptomene.

Bruksanvisning

1 Gjør en avtale for å rådføre seg med legen din om din bekymring om urininkontinens. Ta med konkrete eksempler ganger du har opplevd urininkontinens, slik at helsepersonell kan undersøke mulige mønstre for din tilstand.

2 Legen din vil sannsynligvis be deg om å ta opp episoder av urinering i en blære dagbok i flere dager før neste avtale. Hold en journal over inntaket av væske, når du tisser, hvor mye urin du tomrom, ditt nivå av at det haster å urinere, og hvor mange ganger du opplever urininkontinens.

3 Gå til din lege med blæren dagbok. Legen din vil da være i stand til å avgjøre om du sannsynligvis har en urininkontinens problem, og hvilke ytterligere testing må være ferdig.

4 Utdanne deg selv og ta avgjørelser om hvilke tester du er villig til å gjennomgå ytterligere å diagnostisere urininkontinens tilstand. Spør helsepersonell til å gi deg en liste over tester de ønsker å gjøre, og bestemme hva neste skritt blir.

5 Klargjør for de testene som du og din lege har bestemt. Fordi testing for urininkontinens kan inkludere et batteri av tester, kan det være ting du trenger å endre før testing, inkludert væske inngang eller urinmengde.

6 Diskuter det beste løpet av behandling med legen din etter avslutningen av testresultatene. Bestem deg med legen din hva den mest effektive behandlingen er; medisiner, kirurgi, eller en kombinasjon av de to.

Hint

  • Alltid være helt ærlig med helsepersonell om din tilstand. I tiden frem til avtaler eller testing, ikke endre din daglige rutine når det gjelder væskeinntaket, urin utgang, eller toalettet timeplan med mindre du blir bedt om å gjøre det.
  • Alltid informere legen din om eventuelle komplikasjoner som kan oppstå fra testing. Aldri endre dine tester for hvilken som helst grunn.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com