Hvordan fokusere på de områdene jeg trenger

February 16Finne og holde fokus på de områdene du trenger i livet kan være en utfordring for selv den mest sentrert person. Joseph Cardillo, PhD, melder hjernen din tar inn 11 millioner biter av informasjon per sekund, men du bare fokusere på 40 biter av det. Prøver å fokusere tankene på den viktige informasjonen tar tålmodighet, noen teknikk og praksis.

Bruksanvisning

Identifisering av områder med behov

1 Opprett en rolig plass å sitte og tenke. Dette området bør være fri for distraksjoner, som TV, telefon og utenfor lyder. Hvis du ikke kan opprette et område å sitte og tenke, bruke støyreduserende hodetelefoner og beroligende musikk for å overdøve lydene og hjelpe deg å fokusere.

2 Tenk på de områdene i livet ditt som trenger oppmerksomhet. Disse områdene kan omfatte familie, venner, arbeid, din mentale eller fysiske helse, barn eller noe annet område av livet ditt du ønsker å fokusere mer tid og energi på.

3 Envision de områdene du identifiserte i trinn 2 som de i dag er og hvordan du ønsker at de skal være. Forestill deg hvordan du endrer disse områder av livet ditt til det bedre og trinnene du ville se deg selv å ta for å gjøre disse endringene skje.

4 Skriv ned de områdene du har identifisert, samt hvordan du ønsker å se disse områdene endres. Disse vil være de målene du begynne å fokusere på i fremtiden. Identifisere to til fire trinn du kan ta for å begynne å sette disse målene inn i handlingen.

5 Oppbevar listen i et lett tilgjengelig sted og vurdere å opprette flere for å holde på ulike områder. Å ha en liste å se på i hjemmet, på jobben og on-the-go kan bidra til å holde deg motivert til å holde fokus.

Finne Focus

6 Gå tilbake til den rolige tenkning området du opprettet for å gjøre din brainstorming. Du bør gjøre dette på et angitt tidspunkt i løpet av dagen, flere ganger per dag, om nødvendig. Behold en kopi av listen du opprettet i dette stedet slik at du kan vurdere det i løpet av denne tiden.

7 Les første fokusområde og målet høyt for deg selv. Fokuser på de ordene du hører og ser for deg selv å sette dette målet til handling. Les trinnene du utviklet under idédugnad høyt for deg selv. Forestill deg å gjøre trinnene som du sier dem.

8 Del dine mål og fokusområder med et familiemedlem eller nære venner. Denne personen kan jevnlig se på deg og se hvordan du er faring i å holde fokus på livet ditt mål.

9 Vurdere din fremgang i å holde fokus på en ukentlig eller månedlig basis. Du kan gjøre dette ved å gå over listen din for å se hvor mye du har oppnådd, eller du kan opprette en to-do liste over noen mål for å sjekke ut hver uke.

Hint

  • Fokus på endringer eller mål du ser for deg og ikke om du kan oppnå dem i trinn 2 og 3. Du er rett og slett skape en visjon for fremtiden og gjør forpliktelser til å endre. Du vil finne ut hvordan du går frem i etterfølgende trinn og utelukke eventuelle muligheter som ikke vil fungere.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com