Alkaliske matvarer og urter

May 15

Alkaliske matvarer og urter


Gi kroppen din med riktig syre / base balanse er avgjørende for å opprettholde god helse. Dagens samfunn er raskt å produsere en myriade av helseproblemer på grunn av økningen i forbruket av syredannende matvarer som raffinert sukker, hvitt brød og mettet fett. Spise mer basisk dannende matvarer kan være veien å gjenvinne kroppens balanse og en mye sunnere kropp system.

Citrus

I motsetning til populære forestillinger, er sitrus familien ikke syredannende. Essense-of-life.com sier at når inntatt, sitrusfrukter som sitroner, appelsiner, mandariner, lime, grapefrukt og mandariner er alle alkalisk-forming. Mange kulturer spise sitrusfrukter med en klype salt, som raskt vil øke hastigheten på alkalisering prosessen. Hvis frukten er holdt i munnen i et par sekunder før du svelger den, kan den alkalisering prosessen oppleves som spyttet reagerer med sitrus og danner et alkalisk.

Allium Family

Den Allium familien av planter inneholder løk, purre, hvitløk og gressløk. Foruten å være alkaliserende for kroppen, gir denne maten gruppen masser av viktige mineraler og flavinoider som stimulerer produksjonen av potente antioksidanter i kroppen. Den allium familien har også sterke anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper og gir beskyttelse mot bakterier og infeksjonen forårsaker virus, noe som gjør det forkjølelse verste fiende.

Frø, nøtter og korn

Ifølge Dr. Robert Young, medforfatter av " 'The pH Miracle," de mest potente alkaliske dannende frø, nøtter og korn inneholder mandler, sesamfrø, linfrø, solsikke, gresskarfrø, spisskummen frø, linser, bokhvete og enhver type av plantet frø. Nøtter å unngå er peanøtter, cashewnøtter og pistasjnøtter.

Bladgrønnsaker og urter

Foruten de åpenbare helsemessige fordeler av å inkludere bladgrønnsaker i kosten, mange varianter er også svært alkaliserende for kroppen og kan bidra til å nøytralisere de negative effektene av syredannende matvarer vi regelmessig konsumerer. Noen av de viktigste alkalisering grønne grønnsaker inneholder spinat, salat, brønnkarse og selleri. Alle typer gress og urter, for eksempel hvetegress, bygg gress, basilikum, oregano, timian og kamut, er også svært alkalisering og gir en super-hit av næringsstoffer til kroppen også.

Brassicaceae Family

Den Brassicaceae familien omfatter grønnsaker som brokkoli, blomkål, røde og felles kål, reddiker og neper, som alle er alkalisk-forming for kroppen. Denne maten gruppen er også generelt svært høy i vitamin C, K og A, og har store mengder folat og kostfiber.

Alkaline Fett og oljer

Mens alle mettede fettsyrer er sure, og de fleste oljer er også, er det alkaliske fett og oljer som kan anvendes i stedet for syredannende oljer når matlaging. Som det fremgår av pH ekspert Maraline Krey av pH Body Balance, disse inkluderer olivenolje, linfrøolje, hamp olje, avokado olje, nattlysolje og kokosolje. Disse oljene er også bra for å senke blodets kolesterolnivå.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com