Alcohol Abuse Therapy

November 23

Søker terapi og behandling for alkoholmisbruk er et kraftig skritt til utvinning. Rehabilitering kan omfatte fysisk, psykisk og åndelig behandling. Medisinsk og psykisk helsepersonell forskjellig på opprinnelsen til alkohol avhengighet, og behandling varierer. Den mest populære alkoholmisbruk terapi er Anonyme Alkoholikere (AA), en 12-trinns program. AA adresser fysiske, følelsesmessige, sosiale og åndelige behov og gir en støttegruppe med andre i ulike fasene av bedringen. Hvis du eller en elsket en sliter med alkohol eller narkotika, søke hjelp umiddelbart.

Hva er alkoholisme?

Alkoholisme og alkoholavhengighet er definert som en sykdom som inkluderer en manglende evne til å kontrollere forbruk, sterke krav, fysisk avhengighet og en økt toleranse for alkohol. Før 1980, Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM), utgitt av mental helse yrke, brukte én kategori "alkoholisme" for å beskrive rusmisbruk. I 1987, DSM-III plassert alkoholisme i to separate kategorier: ". Alkoholavhengighet» «alkoholmisbruk» og I 1994, DSM-IV utviklet bredere undergrupper innenfor kategoriene og kriteriene for diagnosen. Disse klassifikasjoner inkluderer atferdsmønstre, perioder med avholdenhet, sosial og eller juridiske problemer, og coexisting psykologiske symptomer (inkludert depresjon og angst). De med alkohol avhengighet er mer sårbare for å utvikle full blåst alkoholisme.

avdekke Addiction

Psykisk helsepersonell og rehabiliterings pleiere søke å oppdage røttene til avhengighet. En vurdering er genetisk disposisjon, noe som betyr at alkoholisme går konsekvent gjennom generasjoner. Imidlertid coexisting årsaker er også til stede; slik som psykologiske, sosiale og eller åndelige faktorer. AA-modellen er helhetlig i sin tilnærming. AA kombinerer mulige bakenforliggende årsaker og bryter dem ned i 12-trinn. Hvert trinn er svært individualisert til personens omstendigheter og tempo.

Innleggelse og poliklinisk behandling

Helsepersonell som spesialiserer seg på alkoholmisbruk tilby innleggelse og poliklinisk behandling på en per sak. Behandlinger inkluderer psykoterapi ( "samtaleterapi") og / eller psykiatrisk behandling (forskrivning medisiner). For å kunne begynne alkoholmisbruk terapi de individuelle behovene første til å slutte å drikke alkohol. Dette kalles "avholdenhet." Trinnene som følger vil variere basert på behandlingsmodellen. Innleggelse terapi er for personer som er ute av stand til å fungere hjemme, på jobb eller sosialt og trenger kontinuerlig tilsyn og pleie av helsepersonell. Innleggelse behandling vil variere fra kortsiktig til langsiktig, avhengig av den enkelte. Innleggelse behandling inkluderer ofte medisiner, avgiftning og psykoterapi. Med poliklinisk behandling, behandlinger varierer. Den enkelte kan gjennomgå en kombinasjon av psykoterapi, avgiftning, reseptbelagte medisiner eller delta AA 12-trinns program.

Medisinering og avgiftning

Reseptbelagte medisiner er utviklet for å hjelpe pasienten å takle søvnløshet, redusere cravings, dempe angst og tilhørende abstinenssymptomer (f.eks., Konstant risting, svette, nervøsitet). Noen medisiner vil føre til at personen til å bli fysisk syk hvis hun drikker alkohol. Avgiftning eller DETOX er en metode der individet utsettes for en periode av kvitte kroppen for giftstoffer, og kan anvendes i forbindelse med medisiner. Detox krever avholdenhet og kosttilskudd restriksjoner. Det finnes en rekke DETOX metoder, slik at programmene vil variere. Detox må gjøres under tilsyn av helsepersonell.

Gjenoppretting

Utvinning fra alkoholisme er nådd gjennom avholdenhet og pågående atferdsmodifikasjon. Suksess prisene varierer mellom individer. Med riktig behandling, lære verktøy for å takle angst, stress eller depresjon gjør at den enkelte til å dyrke og praktisere sunn atferd. Deknings strategier inkluderer undervisning alkoholikeren til å identifisere triggere (ie., Miljøer, enkeltpersoner, bestemte tanker eller følelser) for drikking og verktøy for effektivt å takle stress, cravings, og usunne miljøer eller situasjoner. Utvinning fra avhengighet er svært gunstig for langsiktige fysiske, psykiske, sosiale og åndelige helse.

HALT Method

Den HALT Method er et akronym som vanligvis brukes i 12-trinns program for å beskrive en egenvurdering verktøy når en person begynner å føle en sterk trang eller ønsker å drikke. Dette egenvurdering hjelper den enkelte oppdage høy sannsynlighet de er en av følgende: sulten, sint, ensom og eller sliten. Når en person vurderer sin trivsel i forhold til noen av disse følelsene, blir han bedt om å løse dem på riktig måte. For eksempel, napping, ringer en venn eller elsket en, spise, trene eller bønn.

få hjelp

Hvis du eller en elsket en kan ha et problem med alkohol, søke hjelp umiddelbart. Tilgjengelig er 24-timers telefonlinjer som gir anonym støtte. Ring 1-866-96-edru (1-866-967-6237).


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com