Hvordan å behandle fedme hos barn

February 16

Eksperter sjelden anbefaler vekttap for overvektige barn. I stedet er målet vanligvis å redusere frekvensen av vektøkning eller stoppe den helt. Hvis barnets lege fraråder vekttap, vil hun vanligvis bare foreslå en to pund vekttap per måned. Det er viktig å være å akseptere og støttende for barnet, uavhengig av sin vekt, og involvere hele familien i sunne, langsiktige endringer i livsstil. Ved å fremme fysisk aktivitet og hjelpe barnet ditt gjøre riktige kosten valg, kan du hjelpe ham å oppnå og opprettholde en sunn vekt.

Bruksanvisning

1 Oppmuntre barnets vekt ledelse, men ikke kritisere sine livsstilsvalg. Det er naturlig for barnet å være sensitive om hennes kroppsbilde og bekymre deg hvordan det bilde påvirker sosiale relasjoner. La henne vite at du elske og akseptere henne, og gi positiv forsterkning for sunne valg.

2 Begrense barnets engasjement i stillesittende aktiviteter. Et barn som sitter foran fjernsynet, tilbringer timer med videospill, eller stadig surfer på Internett er ikke brenner mange kalorier, og vil trolig være klippe snacking.

3 Oppmuntre fysiske aktiviteter som benytter ulike muskelgrupper, gjør barnet svette litt og øke sin hjertefrekvensen litt. Svømming, sykling, løping og aerobic trening klasser styrke ulike deler av kroppen samtidig som det gir en god kardiovaskulær trening. Gi barnet sjansen til å prøve ut ulike idretter og fitness aktiviteter for å se hva han liker, og ikke presse ham til å delta i de som fornærme ham eller gjøre ham ubehagelig.

4 Hjelp barnet integrere regelmessig fysisk aktivitet inn i hennes hverdag. Skyt i minst 30 minutter med moderat trening hver dag, og lære tid ledelse slik at barnet kan være fysisk aktive uten å gi opp tid for lekser eller avslapning. Plan noen familieaktiviteter som blander det gøy med trening, og vise barnet hvor gøy det er å delta i disse aktivitetene sammen.

5 Velg sunn mat for måltider, og sørg for at det er nok av kloke snack alternativer tilgjengelige for afterschool munching. Ta barnet med til butikken, la ham hjelpe skrive handleliste, og plukke noen spennende sunne oppskrifter for å lage mat sammen. Hvis du ikke vil at barnet skal spise donuts, ikke ta et dusin av dem hjem for å friste ham.

6 La barnet til å gjøre sine valg av mat fra noen nøye planlagt, sunne alternativer. Design en meny som er rik på hele korn, frukt og grønnsaker, og sørg for at det er nok av lav- eller ikke-fete meieriprodukter tilgjengelig.

Hint

  • Handlinger taler høyere enn ord, så tenk på hva meldingen du sender til barnet i form av vektkontroll. Være positivt om fysisk aktivitet, hjelpe henne gjøre kloke kosten valg og ros henne når hun gjør smarte avgjørelser.
  • Ikke opptre som mat politiet. Gi rikelig med sunne kost alternativer og gi barnet positiv forsterkning når han gjør gode valg, men være stille når han ikke gjør det.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com