Naturlige måter å hindre Migrene

July 15
Naturlige måter å hindre Migrene

Ifølge Psychology Today nettside, mer enn 28 millioner amerikanere lider av migrene. Disse hodepine kan være smertefullt og tilbakevendende; noen også forårsake synsforstyrrelser, som uskarpt syn eller kvalme. De eksakte årsakene til migrene er ukjent, men de innebærer en kjede i blodet flyt til hjernen, vanligvis på grunn av innsnevring av blodårene og en redusert blodtilførsel. Etter innsnevring, blodårene ofte utvider seg, utløser et rush av blod til hodet som kan øke alvorlighetsgraden av en hodepine. Heldigvis er det flere ting du kan prøve å forebygge migrene. Naturmedisin fremmer en helhetlig tilnærming til helse med minimal bruk av operasjoner og medikamenter. Vennligst sørg for å konsultere legen din før du prøver naturopathic rettsmidler hjemme.

Vitaminer og mineraler

Mange ganger, kan du hindre utbruddet av migrene ved å gi tilstrekkelig næring til kroppen din som er sannsynlig å hindre blodkar innsnevring. The Psychology Today hjemmeside anbefaler bruk av flere forskjellige vitaminer og mineraler for å forebygge migrene, inkludert Vitamin B2, også kjent som riboflavin. Ta 300 til 400 mg av vitamin i morgen, ifølge placebo studier sitert av Psychology Today. Alene, kan dette redusere hyppigheten av migrene med så mye som 67 prosent i løpet av seks uker. Du kan også ta 200 mg magnesium på kvelden. Inkludert en multivitamin vil sikre at du får tilstrekkelig nivå av andre næringsstoffer, også.

Herbal Forebygging

Butterbur og feverfew er begge kjent som urter som kan bidra til å forhindre migrene. Butterbur kan bidra til å redusere hyppigheten og intensiteten av migrene. The University of Maryland Medical Center anbefaler å ta 50 til 75 mg standardisert butterbur trekke ut to ganger daglig; gravide og ammende kvinner anbefales mot å bruke urten. Feverfew er funnet i enkelte medisinske undersøkelser for å forebygge og behandle hodepine. Ta 50 til 80 mg av denne urten daglig som en behandling, ifølge University of Maryland Medical Center. Som med butterbur, gravide eller ammende kvinner ikke ta denne urten, eller bør individer på blodfortynnende.

Lifestyle Forebygging

Mens den eksakte årsaken til migrene er ukjent, kan flere faktorer bevege dem i en hvilken som helst situasjon. Fjerning av disse risikofaktorene kan også redusere risikoen for å utvikle migrene, eller det kan føre til en nedgang i frekvensen av migrene. The University of Maryland Medical Center anbefaler å unngå sigaretter, alkohol og koffein. Du bør også trene regelmessig og få tilstrekkelige mengder søvn hver natt, og sørg for å spise måltider regelmessig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com