Typer av Family Planning Agencies

June 25

Typer av Family Planning Agencies


The United States Department of Health & menneskelige tjenester 'Office of Population Departementet er ansvarlig for å utdanne og hjelpe folk med ulike reproduktive helsespørsmål. For å oppfylle dette målet, føderale, statlige Tittel X og non-profit organisasjoner jobber døgnet rundt for å utdanne, informere, beskytte og hjelpe mennesker med familieplanlegging. Disse organisasjonene ikke bare hjelpe kvinner i nød, de også hjelpe par, menn, familier og ungdom over hele landet med sine forskningsprogrammer og fasiliteter.

Federal Agencies

The United States Department of Health & menneskelige tjenester 'Office of Population Departementet rapporterer direkte til sekretær og assisterende for helse, og den har tre programmer spesielt strukturert for å opprettholde sin formålsparagraf.

The Family Planning programmet hjelper individer bestemme hvor mange barn de ønsker og begrense antallet uplanlagte graviditeter. Den skisserte Programmet understreker opplæring, rådgivning og medisinske tjenester.

The Adolescent Graviditet Programmet oppfordrer ungdom til å avstå fra sex, lærer prevensjonsbruk og utdanner ungdom om seksualitet.

Forskning og utdanning programmer er viktig å holde amerikanerne sunn og forebygge uønskede svangerskap. Disse programmene fortsette å studere og lære om graviditet, barnefødsel, seksuell atferd og reproduktiv helse for å gi folk mulig den mest up-to-date informasjon.

Føderale programmer er også ansvarlig for å gi ut Tittel X finansiering, en føderal bevilgning dedikert til å gi lav inntekt og uforsikrede mennesker med reproduktive helsetjenester.

statlige etater

Statlige etater har ansvar for å spre føderale midler til klinikker, sykehus, universiteter og andre tittel X helsepersonell. Den føderale regjeringen gjør hver stat å bruke sine egne regler om reproduktiv helse problemer, så lenge staten lov ikke er i strid med føderale forskrifter.

Mange stater har restriksjoner om aborter at staten nivå familieplanlegging byråer har lovfestede. The Guttmacher Institute, en anerkjent autoritet på reproduktive helsespørsmål, rapporterer at 32 land forbyr å bruke statlige midler til å utføre aborter. Disse statene tillater klinikker for å bruke føderale midler til å dekke abort kostnader. I tillegg kan de klinikker bruker statlige midler dersom abort er nødvendig for å redde morens liv eller graviditet som følge av voldtekt eller incest.

Andre statlige forskrifter om abort er innskrenking av abort til et sykehus, og lover som krever en fysisk og finansiell separasjon fra abort til å motta statlig støtte.

Tittel X Agencies

I 2008, Office for befolkningskontroll rapportert mer enn 4500 klinikker som får tittel X finansiering. Tittel X steder inkluderer statlige og lokale helse avdelinger, tribal organisasjoner, sykehus, universiteter og trosbaserte organisasjoner. Nesten 75 prosent av fylker over hele USA har minst en klinikk mottar Tittel X finansiering.

Tittel X etater kan ikke bruke føderale midler til aborter. Faktisk kan byråer ikke bruke midler til et program som tilbyr abort som en metode for familieplanlegging, uavhengig av statens lov om å avslutte svangerskapet.

Mange klinikker finansiert av tittel X gi forebyggende screenings og reproduktiv helse utdanning og behandling. Usikrede og lavinntektsfamilier blir prioritert tilgang til bekken og bryst eksamener, STD screening, graviditetstester, henvisninger og HIV rådgivning.

Planned Parenthood

Planned Parenthood åpnet sine dører mer enn 90 år siden, og har i dag 85 partnere som opererer mer enn 820 helse steder over hele landet. Planned Parenthood har to kontorer, i Washington, DC, og New York City, som bidrar til å forene innsatsen til de uavhengige organisasjonene som opererer under navnet sitt.

Planned Parenthood steder er uavhengige helsepersonell, slik at de hver har ulike tjenester. Noen steder utfører aborter, andre bare tilby henvisninger til abort leverandører. Planned Parenthood tilbyr gravide rådgivning, adopsjon råd og pre-natal omsorg.

Andre viktige helsetjenester alternativer Planned Parenthood agenter tilbyr inkluderer HIV-testing, bekken og bryst eksamener, nødprevensjon, prevensjon, helsetjenester for menn, behandling for urinveisinfeksjoner, STD screenings, vaksiner og rådgiving om lesbiske, homofile, transseksuelle og biseksuelle problemer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com