Hvordan redusere nattesvette Bruke livsstil endringer

June 2

Hvordan redusere nattesvette Bruke livsstil endringer


Nattesvette kan være forårsaket av en rekke ulike forhold, særlig perimenopause og menopause hos kvinner. På bestemte måter, er nattesvette ansett som ligner på hetetokter. (De er på en måte en nighttime versjon av dem.) Nattesvette er periodiske episoder av overdreven svette som slår gjennom hele natten. De kan være veldig forstyrrende for søvnen fordi de kan føre til at du våkner opp gjennomvåt. Heldigvis finnes det noen måter å redusere nattesvette. Les videre for å lære spesifikke endringer i livsstil som kan bidra til å redusere nattesvette.

Bruksanvisning

1 En måte å redusere nattesvette er å senke temperaturen på soverommet om natten. (Sjekk med din partner om dette først, selvfølgelig.) En kulere soverommet vil ikke nødvendigvis fjerne nattesvette, men det kan hjelpe.

2 Hold en kald drink ved siden av sengen. Hvis du våkner opp midt på natten opplever nattesvette, en måte å kjøle seg ned minst en liten bit er å drikke et par slurker med en kald drikke, gjerne vann.

3 Suge en vaskeklut i kaldt vann, vri den godt ut, og bruke det på pannen når du våkner opp svette. Alternativt kan du holde en ispose eller en kald komprimere ved sengen din.

4 Prøv å roe ned så mye som mulig før du går i dvale. Feeling stressa kan øke hyppigheten og alvorlighetsgraden av episodisk nattesvette. Så sørg for å gjøre hva det er du liker å gjøre for å slappe av rett før sengetid. Noen effektive avspenningsteknikker inkluderer dyp pusting, meditere, gjør yoga og / eller lytter til myke, beroligende instrumental musikk.

5 Ikke ha sokker til sengs. Noen mennesker føler seg mer komfortabel sove med sokker på føttene, men dette vil bare hjelpe kroppen din beholde mer kroppsvarme, noe du absolutt ikke ønsker hvis du regelmessig opplever nattesvette. (Det samme gjelder for natt hatter eller caps. Unngå å bruke dem.)

6 Tenk å sove under bare et ark stedet for under tepper og / eller under en dyne eller dyne. Dette kan ta litt tid å bli vant til først, spesielt hvis du alltid har brukt flere tepper eller en dyne, men sover under kjølige ark (og ingenting mer) kan bidra til å redusere nattesvette.

7 Bruk noe ganske spinkel til sengs. Jo tynnere materiale av pyjamas eller nattkjole, jo bedre vil du bli når du håper å redusere nattesvette.

Hint

  • Hvis du har gjort alle disse livsstilsendringer, men du fortsatt sliter med å redusere nattesvette, kan det være lurt å snakke med legen din om problemet. Sammen kan dere bestemme om du ønsker å prøve noen urte rettsmidler og / eller medisinsk behandling for å løse problemet.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com