rebreathing Metoder

December 8

rebreathing Metoder


Rebreathing eller re-pusting er en teknikk skyldes i hovedsak russiske legen Konstantin Buteyko. Buteyko teknikken antas å kurere astma og forbedre mental klarhet og generelle velvære ved å puste i en mer grunne måte. Ifølge artikkelen "Liste over Herdbare sykdommer" på ButeykoCenterUSA.com kan Buteyko-metoden forbedre eller behandle opptil 150 forhold som strekker seg fra hodepine til begynnelsen stadier av Parkinsons sykdom.

The Technique

De spesifikke metoder for Buteyko teknikken er kjent bare for de helsetjenester utøvere som har studert metoden fra de få sentre over hele verden som tilbyr opplæring. Imidlertid innebærer en del av teknikken å fjerne nesegangene for å fjerne opphopningen å begynne riktig pust. Den Buteykos metoden innebærer trening i kroppen for å ta mer grunne åndedrag for å balansere mengden av oksygen og karbondioksyd i kroppen. Ifølge artikkelen "Ofte stilte spørsmål" på Buteyko.com, kan du fjerne neseborene ved exhaling og deretter holde pusten til du føler din nese passasjer klart. De neste åndedrag bør være svært grunt og lys, og dette vil holde neseborene fra å bli overbelastet. Den generelle fordelen av Buteyko teknikken er at den bidrar til å klare lunger og redusere over puste eller hyperventilering ved å utjevne de mengder karbondioksid og oksygen i kroppen.

Astma

Ifølge artikkelen "Buteyko Breathing Method" på Holistic-Care.com, hjelper Buteyko-metoden de som lider av astma redusere sin avhengighet av inhalatorer og andre medisiner som fjerner øvre luftveier under et astmaanfall. Den "Ofte stilte spørsmål" artikkel om Buteyko.com sier at astmasyke i alle aldre kan ha nytte av Buteyko teknikk i løpet av få dager. Selv om anekdotiske bevis hevder at Buteyko-metoden reduserer effektivt symptomer på astma, bør du først konsultere med en medisinsk faglig før du starter behandlingen, under behandling og når astma symptomer har stoppet.

betraktninger

Det er en god del informasjon om Buteyko teknikken tilgjengelig på nettet, først og fremst informasjon som synger teknikk lovsanger. Artikkelen "Buteyko pusteteknikk --- Ingenting å hyperventilere Om" av Joseph Albietz på ScienceBasedMedicine.com, stiller spørsmål ved ektheten av det lille profesjonelle forskning er tilgjengelig om emnet. I hovedsak sier Albietz at Buteyko teknikken kan bidra til å forbedre pusten av noen astmasyke, men hevder at metoden kan lindre symptomene på over 150 tilstander og sykdommer er en ubegrunnet og subjektive krav. Av denne grunn, bør du oppsøke lege før du begynner på behandling involverer Buteyko teknikk.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com