Hva er årsaken til Tender og Heavy brystene under PMS?

January 27

Årsaken til premenstruelt syndrom, eller PMS, varierer fra kvinne til kvinne, akkurat som hennes symptomer gjøre. En rekke hormonelle problemer kan føre til ømme, tunge bryster.

Betydning

PMS oppstår i siste halvdel av syklusen, etter eggløsning, som hormoner svinger for å forberede en graviditet eller for en periode.

progesteron

Progesteron er produsert av eggstokkene i siste halvdel av syklusen din for å forberede livmoren for svangerskap. De økte nivåer av dette hormonet kan føre til at brystene til å øke i størrelse og brystvortene til å vokse og mørkere som en del av dette preparatet.

aldosteron

Aldosteron er et hormon fra binyrene som kan øke i siste halvdel av syklusen din. Det kan føre til at du beholde vann og bloat, så vel som forårsaker hovne bryster.

prolaktin

Prolaktin er et hormon som produseres av hypofysen som forbereder brystene for å lage melk. Høye nivåer av hormonet kan påvirke brystene.

prostaglandiner

Prostaglandiner er kjemikalier som produseres av de fleste av cellene som kan føre til betennelse, livmor sammentrekninger og smerter i brystene.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com