Naturlig rettsmidler for voksende hår

July 31

Naturlig rettsmidler for voksende hår


Dihydrotestosteron, eller DHT, er et enzym i kroppen som, når kombinert med testosteron, er kjent for å øke risikoen for for tidlig håravfall. Naturlig rettsmidler kan bli innarbeidet i den daglige hår-omsorg rutine som kan bidra til å motvirke effekten av DHT og beskytte mot hår-follicle skade. Aktuell og muntlig behandlinger kan være like effektive, og kommer i en rekke former. Te og kapsler er den mest vanlige, men det er ikke uvanlig å finne de løse urter lett tilgjengelig på helsekostbutikken.

Bruksanvisning

1 Skyll håret med eple cider eddik for å fremme blodsirkulasjonen og forbedre den generelle hodebunnen helse. Skylling håret med eple cider eddik kan bidra til å opprettholde en god balanse mellom oljer i hodebunnen, forebygge tørrhet og oppmuntre naturlig hårvekst.

2 Bytt til grønn te. Hvis du er en te eller kaffe drikker, kan det være lurt å vurdere å endre dine preferanser. Grønn te har vist seg å redusere håravfall ved å inhibere kroppens produksjon av DHT. Drikker flere kopper om dagen er anbefalt for maksimale resultater.

3 Prøv å legge Gingko Biloba til kosthold. Kjent for sin evne til å øke blodtilførselen til hjernen og huden kan Gingko Biloba også stimulere hårsekkene, økte den samlede hårvekst.

4 Ta så Palmetto, den hemmelige ingrediensen som finnes i vanlig annonseres hår-restorer produkter. Saw Palmetto er avledet fra berry ekstrakter, og kan finnes i kapselform hos din lokale helsekost butikk. Ekstraktet har vært kjent for å bremse hår-tap prosess, og i stedet fremme ny hårvekst.

5 Gni hodebunnen med tea tree olje. Tea tree olje har lenge vært kjent for sine medisinske og anti-bakterielle egenskaper. Masserer hodebunnen med en ukentlig tea-tree-olje behandling kan gjøre underverker i å drepe eventuelle bakterier som finnes i hodebunnen som forårsaker hårtap.

6 Ta Silica kapsler på en daglig basis. Silika har lenge vært kjent for sine gode egenskaper med hensyn til å beskytte håret. Silica tykkere hår, og gir styrke til å motstå breaking og nedfall skade også.

Hint

  • Bruk sjampo og kondisjoneringsanlegg som inneholder biotin, et materiale som er kjent for å forbedre hårets styrke og tekstur. Unngå å bruke sterke såper og vaskemidler på håret. Alle de naturlige elementer anbefalte kan finnes i din lokale helsekost butikk eller på nettet.
  • Unngå trangen til å style håret med fiksativ og pomades. Hårspray, geler, og mousse alle inneholder kjemikalier som faktisk kan føre til hårtap og brudd, på tross av sine attraktive markedsføringsutsagn. Børsting og gre gjennom håret som har blitt sittende fast sammen med disse lim-lignende stoffer vil bare fremme fremme hårtap. I stedet går naturlig og avvenne deg fra avhengigheten av disse produktene. Hold alltid din lege informert om eventuelle muntlige urtemedisiner du kan ta.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com