Liste over øvelser for å miste Belly & amp; lår Fat

January 8
Liste over øvelser for å miste Belly & amp; lår Fat

En mangesidig tilnærming er den mest effektive måten å miste fett. Ikke fokuser på å miste vekt i magen og lårene - flekk trening er ikke en effektiv måte å forvandle kroppen din. En diett rik på hele korn, magre proteinkilder, frukt, grønnsaker og sunt fett, vil hjelpe deg å nå målet ditt i vekt. Doing to eller tre styrketrening økter og ca 150 minutter med moderat intens kardio hver uke vil bidra til å brenne fett og bygge muskler. Inkludert sammensatte øvelser for lår og magemuskler er en effektiv måte å forbrenne kalorier og tone musklene som vil bli mer synlig etter totalvekt tap oppstår.

Rulle av Inches

Trinn 1

Ligg på ryggen og plasser føttene på toppen av en stabilitet ball. Grav hælene inn ballen, stramme magemusklene og løfter hoftene opp fra gulvet.

trinn 2

Juster ankler, knær, nedre rygg, hofter og skuldre. Trekk ballen mot baksiden av bena uten å senke hoftene.

trinn 3

Rett bena og komplette 12 til 20 repetisjoner, stopper når midsection og lår tretthet. Hvis 20 reps er enkel, prøve å løfte den ene foten av ballen og gjør single-legged krøller.

Klem Off the Fat

Trinn 1

Ligg på ryggen. Bøy knærne og plasser føttene under knærne. Plasser medisin ball mellom lårene og trykk bena hardt mot det.

trinn 2

Stram magemusklene, løft hoftene i en rett linje med knærne og skuldre. Hold denne posisjonen i 30 til 60 sekunder, stopper når kjernen og lår tretthet.

trinn 3

Eksternt rotere tærne 45 grader for å variere hvordan broen utfordrer lårene.

Stand Up til fett

Trinn 1

Sitte på toppen av en oppblåsbar balanse trener, bøy knærne og hvile føttene på gulvet foran deg. Plasser hendene bak hodet, rette ryggen og stramme magemusklene.

trinn 2

Len deg tilbake 45 grader, pause, og løft overkroppen til rette. Trykk straks gjennom hæler og stå opp.

trinn 3

Hold deg hoftene ut bak deg og sakte senke dem på ballen for å fullføre den første repetisjon. Fullfør 12 til 20 reps, stopper når musklene tretthet.

Squat Lave å få resultater som viser

Trinn 1

Hold en manual i hver hånd, stå oppreist og henge armene av sidene. Plasser føttene hip-bredde hverandre, bøy knærne litt og slappe av skuldrene. Juster knærne og anklene gjennom hele øvelsen for å beskytte knærne.

trinn 2

Hold deg hoftene ut bak deg og sakte senke dem mot gulvet. Stopp når baksiden av bena er parallelt med gulvet, presse gjennom hælene og stå opp.

trinn 3

Trekk litt tilbake venstre skulder. Senk høyre hånd mot høyre kne, bøyer overkroppen som vekten går ned.

Trinn 4

Løft vekten sakte, rette overkroppen, og deretter gjøre det samme med venstre hånd. Fullfør 12 til 20 repetisjoner, stopper når obliques og lavere kroppen tretthet.

advarsler

  • Ta kontakt med legen din før du starter et treningsprogram.

Du trenger

  • stabilitet ball
  • vektet ball
  • Oppblåsbare balanse trener
  • manualer

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com