Hva er fordelene med Ginger for en flat mage?

July 8
Hva er fordelene med Ginger for en flat mage?

Først og fremst kjent som et hjelpemiddel til fordøyelsen og en behandling for betennelse, ingefær er et nyttig tillegg til en vekt-tap programmet tar sikte på å redusere magefett og få en flat mage. Buk fett samler seg av ulike grunner, inkludert overspising, aldersrelaterte hormonreduksjon, mangel på mosjon og stress. Forbruk av ingefær, Zingiber offinale, adresser hver av disse problemene. Spør legen din før du tar store mengder ingefær, noe som kan være kontraindisert i visse medisinske tilstander. Tar ingefær uten å redusere kalorier eller trener vil ikke redusere magefett.

Fordøyelse

Hva er fordelene med Ginger for en flat mage?

Som en fordøyelseskanal hjelpemiddel, kan ingefær redusere appetitten gjennom sin regulerende effekt på blodsukker og serum kolesterol. En artikkel i "British Journal of Nutrition" 2006 siterer rå ingefær som å ha en stabiliserende effekt på blodsukkeret, kolesterol og lipider. Et par skiver av fersk ingefær ulmet i en kopp vann og konsumert før et måltid stimulerer fordøyelsen. Studier er ikke avgjørende, men varmt vann ser ut til å øke fordelene av te, ifølge Dr. Susan Brown i sin artikkel "Ti trinn til bedre fordøyelse."

kortisol Reduksjon

Hva er fordelene med Ginger for en flat mage?

Ifølge en artikkel i "Biologisk og Pharmaceutical Bulletin" av 2004, undertrykker ingefær kortisol produksjon. Dr. Len Kravitz definerer kortisol som et steroidhormon nødvendig å energi regulering og mobilisering. Men kronisk stress kan føre til kortisolnivået til å stige for høyt. Adipose fett flyttes til visceral område hvor den mottar en økt blodtilførsel som oppmuntrer vev for å produsere en overskytende mengde av kortisol. Høye kortisolnivåer kan øke overflødig magefett og vektøkning.

Energi

Hva er fordelene med Ginger for en flat mage?

Ingefær er blant gruppen av urter og krydder regnes som sentralstimulerende midler, har en effekt som ligner på koffein. Bruker ikke mer enn 4 gram, eller 2 ts, ingefær per dag, University of Maryland Medical Center anbefaler. Gravide kvinner bør ikke ta mer enn ett gram per dag. Økt energi gjør det lettere å utøve og legge mer futt i trinn, som vil hjelpe deg å forbrenne kalorier og flate magen.

Ginger-Lemon-Honey Tea

Hva er fordelene med Ginger for en flat mage?

Start fordøyelses branner i morgen med en kopp eller to av ingefær-sitron-honning te. Varm 4 kopper vann. Plasser en drue-størrelse stykke fersk, skrelt ingefær i potten og få til et oppkok. Fjern fra varmen og tilsett saften av en sitron og en heaping spiseskje rå honning. Nipp minst to kopper denne te hele dagen for fordelene av ingefær i å regulere stoffskiftet, stimulerer fordøyelsen, redusere kortisol produksjon og økt energi.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com