Hva er fordelene med linfrø olje kosttilskudd?

July 6

Linfrøolje brukes som et kosttilskudd og har blitt kreditert med å levere en rekke helsemessige fordeler.

Egenskaper

Linfrøolje ble anskaffet som enten en væske eller en kapsel, og kan tas oralt for å behandle en rekke av fordøyelsesenzymer og sirkulasjonsforstyrrelser, så vel som for å senke kolesterol og for å administrere hudirritasjoner. Linfrø kommer fra lin anlegget, og frøene er kaldpresset. Oljen ikke bærer en lang holdbarhet, men dens egenskaper forblir intakt når det er i tillegg form.

Teorier / Spekulasjoner

Linfrøolje har blitt rapportert å lette overgangsalderen syptoms, selv om studier er ikke avgjørende. Tillegget er anti-inflammatorisk egenskaper kan også bidra til å lindre smerter i brystene under menstruasjon.
Ofte inngår i vekttap kosttilskudd, er linfrøolje ikke selv et vekttap hjelpemiddel, som det ikke har vist seg å undertrykke appetitt eller brenne fett.

fordeler

Den antioksidanter som finnes i linfrøolje er gunstig for hjerte og immunsystemet. Sine helbredende egenskaper kan behandle eksem, tørr hud, arr og andre hudsykdommer. Linfrøolje inneholder omega-3 fettsyren alfa-linolensyre (ALA), som kan bidra til å redusere lipider. Den inneholder også omega-6. Disse essensielle fettsyrene hjelper oksygenering av blodet og lavere insulin nivåer.
Pasienter som har lidd hjerteinfarkt kan ha nytte av ALA-rike dietter. Hjertepasienter kan ha nytte av linfrøolje, da det kan bidra til å redusere blodtrykket og kolesterolnivået. Bruk av linfrø olje kosttilskudd har også senket low-density lipoprotein (eller "dårlig" kolesterol), ifølge enkelte studier.

Potensielle

Linfrøolje kan også gi noen mentale helsefordeler. Det kan skjerpe hukommelse, bedre konsentrasjon, og løft stemninger.

Misforståelse

Ifølge Mayo Clinic, ikke linfrøolje ikke tjene som et avføringsmiddel, heller ikke skryte av anti-kreft egenskaper. Oljen inneholder ikke fibre fra linfrø.

Advarsel

Gravide bør utvise forsiktighet når du tar linfrøolje. En studie utført ved University of Montreal, fant en økning i premature fødsler når kvinner tok linfrøolje kosttilskudd i de to siste trimester.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com