Hvordan forbedre skulder Posture

March 17

Hvordan forbedre skulder Posture


Med så mange mennesker som arbeider kontorjobber, er det ikke rart mange mennesker har problemer med ryggen. Mange negative effekter skyldes dårlig skulder holdning, som er en vanlig tilstand i kontormiljøet på grunn av manglende friminuttene. Mange mennesker blir fanget opp i sitt arbeid og ikke tar nok tid til å strekke ordentlig som de skal i løpet av dagen, noe som fører til dårlig skulder holdning og eventuell smerte eller ubehag.

Bruksanvisning

1 Juster ryggen med kontorstolen, og rette ryggen beinet. Juster kontorstolen slik at du kan bøye armene i en vinkel mellom 75 og 90 grader. Juster hele kroppen skikkelig, inkludert nakke, rygg og hæler. Kontroller at stolen har riktig korsryggstøtte, og erstatte den om nødvendig.

2 Stå foran et speil i full lengde for å observere din holdning. Ørene og skuldrene skal være riktig justert, og ryggraden bør være i en S-form, ikke rett som noen mennesker kan tro. Strekk nakken og bøye hodet i alle retninger for å løsne rammen og få et mer nøyaktig bilde av hvordan du står. Ved å løsne kroppen, vil du fjerne noen spenning som kan holdes i ryggen området.

3 sove på en fast madrass for riktig støtte for ryggen. En sammenrullet håndkle plassert under halsen når du sover vil i stor grad bidra med rygg og skulder justering. Hvis du er en side sovende, holder en pute mellom bena for å lette rygg press.

4 Prøv forskjellige yoga posisjoner og stillinger for å løsne kroppen opp. Praktisere yoga utgivelser spenning i alle muskler, inkludert ryggen. Det forbedrer også holdning. En øvelse er effektiv, men likevel enkelt. Sitt med bena i kors, holde ryggraden rett og skyv nedover. Ta 10 langsomme, dype åndedrag, og deretter heve armene over hodet. Pust ut, og ta med armene ned sakte. Gjenta dette flere ganger daglig.

5 Hold øynene fokusert rett fram når du går for å oppmuntre til riktig skulder justering, og flytter ofte, fordi musklene får slouchy når de ikke er jobbet ofte.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com