Hva er fordelene med linfrø olje for kroppsbyggere?

August 22
Hva er fordelene med linfrø olje for kroppsbyggere?

Flax er en plante som har vært dyrket i mange produkter, inkludert materialer, fargestoffer såper og medisin. I de senere år har linfrø kommet inn i favør av deres høye konsentrasjon av fiber og sunt fett. Linfrøolje selges som kosttilskudd i de fleste vitaminer og helsekostbutikker. Høy i omega-3 fettsyrer, linfrøolje, enten i kapsel eller flytende form kan være spesielt nyttig for kroppsbyggere.

Økt insulinsensitivitet

Insulin er et hormon som spiller en viktig rolle i glukosemetabolismen. Når glukose kommer inn i blodet, er insulin skilles ut av bukspyttkjertelen og transporterer glukose inn i cellene, inkludert muskel- og fettceller. Med de store mengder matvarer kroppsbyggere vanligvis spiser, er det en risiko for å utvikle dårlig insulinfølsomhet, som hindrer cellenes evne til å gjenkjenne insulin og akseptere glukose. The New York Academy of Sciences bemerker at omega-3 fettsyrer, slik som de som finnes i linfrø olje kan forbedre insulinfølsomheten. For kroppsbyggere kan supplere med linfrøolje forbedre glukose metabolismen og redusere sannsynligheten for å utvikle type-to-diabetes.

Body Fat Loss

Omega-3 fettsyrer i linfrøolje synes å utløse økt fettforbrenning, notater bodybuilding ernæring ekspert Mauro Di Pasquale MD Kroppsbyggere, ifølge Dr. Di Pasquale er ofte motvillige til å forbruke fett, spesielt i ukene før en konkurranse. Supplere med linfrø olje er en praktisk måte for kroppsbyggere å konsumere sunt fett uten å betydelig øke kaloriinntaket.

redusere Betennelse

Alvorlige kroppsbyggere tåle straffe treninger, ofte trening på grunn av sykdom og skade. Sårhet er en vanlig bivirkning av denne anstrengende trening. Over tid kan dette fysisk mishandling føre til kroniske smerter og betennelser. Linfrøolje synes å ha en anti-inflammatorisk effekt, noe som kan redusere muskel og leddsmerter. Linfrø kan også redusere symptomene på langsiktige vilkår som revmatoid artritt. Omega-3 fettsyrer i linfrøolje kan også forebygge skader ved å fremme langsiktig beinhelse.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com