Herbal Managment av perimenopause Irritabilitet

May 31
Herbal Managment av perimenopause Irritabilitet

Perimenopause irritabilitet er et resultat av endringer i hormonnivåene hos kvinner som nærmer seg overgangsalderen. Insomnia, humørsvingninger, depresjon og andre psykiske og følelsesmessige symptomer også ofte med en konstellasjon av fysiske symptomer som innvarsle opphør av menstruasjon og kan dominere en kvinnes liv i mange år. En rekke urter er tilgjengelig som kan lette en kvinnes emosjonelle tilstand, noe som gjør henne mindre sannsynlighet for å utvikle eller fortsette med ubehagelige følelser og stemninger. Se din helse utøveren før du starter nye urte-behandlinger for å forstå potensialet for bivirkninger fra urter.

svart cohosh

Klaseormedrue brukes for behandling av en rekke hormonelle symptomer hos kvinner under hennes menstruasjons år, perimenopause og senere i overgangsalderen. The University of Connecticut Health bemerker at klaseormedrue er høy i fytoøstrogener, noe som gjør det til en effektiv behandling for noen kvinner som trenger et løft i østrogen hormoner. Fytoøstrogener er plantebasert østrogen som har en lignende effekt på kroppen som gjør naturlige hormoner. Klaseormedrue kan redusere irritabilitet, humørsvingninger og depresjon samt avlaste ulike fysiske symptomer som utbruddet av hetetokter lavere seksuell libido, og skiftende hormoner. Klaseormedrue kan gi bivirkninger som vektøkning, hodepine og leddsmerter. Hvis du utvikler symptomer, slutte å ta det og ta kontakt med helse utøveren.

ginseng

Ginseng har blitt brukt i Kina i tusenvis av år for et bredt spekter av symptomer hos både menn og kvinner. Det er først og fremst nyttig som et immunsystem Enhancer og anti-aldring tonic. Fordi Ginseng virker på hele kroppen, kan det lindre humørsvingninger og irritabilitet i perimenopausal kvinner, sammen med reduksjon av depresjon og søvnløshet. Tar ginseng kan beholde veggene i vagina smidig, redusere vaginal tørrhet og lindre kløe under perimenopause og overgangsalder.

Dong Quai

Dong Quai er en kinesisk urt som brukes til å lindre mange symptomer som påvirker kvinner går gjennom ulike endringer i menstruasjonssyklusen. Det er en kjent behandling for hetetokter og østrogen dominans. I tillegg kan dong quai gi lindring av humørsvingninger, irritabilitet, depresjon, søvnløshet og andre følelsesmessige tilstander som følger perimenopause. Dong quai er tilgjengelig i pulverform og som en standardisert ekstrakt, som vanligvis er mer potent og mer effektive for behandling av mentale og følelsesmessige forhold. Kjøp det på helsekostbutikk eller fra butikker som spesialiserer seg på kinesiske urter. Ta kontakt med din helse utøveren før du bruker dong quai for å sørge for at det er riktig urt for din tilstand.

Dioscorea

Dioscorea eller wild yam brukes til å lindre moodiness og irritabilitet grunn av skiftende progesteron nivå som en kvinnes syklus endringer og hun går inn perimenopause. Dioscorea kan også bidra til å redusere hetetokter og nattesvette, øke seksuell libido og redusere vaginal tørrhet. Denne urten kan bli funnet i progesteron kremer som brukes til bio-identisk hormon erstatning. Hvis du bruker progesteron kremer eller Dioscorea i urte form, alltid gjøre det under oppsyn av en helse-utøveren. Dioscorea kan produsere betydelige endringer i humør, alvorlig depresjon eller selvmordstanker når dosen er for høy. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ring din lege umiddelbart for å få veiledning.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com