Hvordan å behandle urininkontinens Naturligvis

June 7

Hvordan å behandle urininkontinens Naturligvis


Inkontinens, utilsiktet lekkasje av urin, skjer mer med alderen. Det er behandlinger for denne tilstanden. Den mest effektive behandlingen vil variere fra individ og type inkontinens. Etter samråd med legen din og før du prøver medisin eller kirurgi, følger du fremgangsmåten nedenfor for å behandle urininkontinens naturlig.

Bruksanvisning

1 Utfør Kegel øvelser. Bekken øvelser kan styrke musklene som brukes for urinering. Med forsterkede muskler, er det mulig å holde urin i blæren lengre. Det tar betydelig praksis å målrette de riktige musklene. Klem bekkenmusklene ved å trekke dem inn, holder i tre sekunder, og slippe. Lat som du er stoppe deg fra å passere gass eller urin flyt. Dette er bekkenbunnsmuskulaturen og de er plassert på den bakre del av bekkenet. Ikke klem mage, leg eller rumpeballe muskler samtidig. Også, ikke hold pusten. Du skal kjenne en følelse "trekke opp". Det er lettest å begynne i en liggende stilling og overgang til sittende eller stående stillinger som du blir bedre. Utfør denne øvelsen i fem minutter tre ganger om dagen. Blærekontroll bør forbedre i to til seks uker.

2 Prøv timet vannlating. I stedet for å bruke toalettet når du må gå, planlegge vannlating etter fastsatte tider. Begynn med å gå hver time. Etter noen dager med gjenværende tørre, utvikle seg til å gå annenhver time. Endelig satt deg selv til en 3-4 timers vannlating planen. Du trener hjernen din til å kontrollere blæren. Hvis du har lyst til å gå før planlagt toalett Stopp, prøv å utsette vannlating i fem minutter. Slapp av, pust langsomt og finne en lav-effekt aktivitet for å distrahere deg.

3 Spor matvarer. Matvarer kan utløse inkontinens hos noen mennesker. Hold en food journal for å se om visse matvarer føre til økt lekkasje. Se for effekten av koffeinholdige drikker, sukkerholdige matvarer, alkoholholdige drikkevarer, syrlig frukt, krydret mat og sjokolade. Hvis du finner en sammenheng, prøve å kutte ut at mat og se om inkontinens blir bedre.

4 Diskuter medisiner med legen din. Lag en liste over alle medisiner du tar (inkludert urte og over disk) og diskutere denne listen med legen din. Medisiner som kan forårsake en mangel på blærekontroll inkluderer antihistaminer, antidepressiva, beroligende midler, diuretika, kalsiumblokkere og narkotika.

5 Tenk å miste vekt. Fedme er knyttet til en mangel på blærekontroll. Hvis din Body Mass Index (BMI) er over 29, bør du vurdere å slippe noen pounds å behandle inkontinens.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com