Botanisk Håravfall behandling

June 6

Mennesker har omtrent 90 000 til 140 000 hår på hodet. Det er normalt å miste ca 50 til 100 hår om dagen. En jevn håravfall mer enn dette beløpet, men vil føre til merkbar hår tynning eller skallethet. Før du prøver å behandle hårtap, bør du lære om mulige årsaker til det. For å sikre at du vet den virkelige årsaken til hårtap, kan det være lurt å rådføre seg med en lege, hudlege eller sertifisert trichologist. Botanisk hår tap behandling kan være svært effektivt, og fører til liten eller ingen bivirkninger i det hele tatt hvis det brukes riktig. Her vil du lære de terapeutiske kvaliteter av disse naturlige ingredienser.

Årsaker til Håravfall

Det er et bredt spekter av årsaker til håravfall. I de fleste tilfeller, spesielt hos menn, er det genetisk. Noen andre vanlige årsaker er hormonforstyrrende effekter, kjemoterapi, narkotika bivirkninger og mineralmangel. Noen ganger kan en dramatisk endring i kosthold og sykdom slik som lever og nyre sykdommer kan forårsake midlertidig hårtap også. Denne typen hårtap, likevel, korrigerer vanligvis seg selv i løpet av få måneder. I noen sjeldne tilfeller kan folk også miste håret på grunn av soppinfeksjon og stress.

Urter for Hårtap

Når du handler for en urte sjampo og balsam, se etter disse ingrediensene.
Basil - Det sies å være en stor hårvekst stimulerende med beroligende og rensende effekt.
Burdock - Foruten å stimulere hårvekst, har burdock også antibakterielle og anti-flass kvaliteter.
Horsetail - rik på aminosyrer, fytosteroler og silika, kan denne type urt bidra til å styrke håret og gjøre det mer robust.
Nettle - Det er en svært nærende urt, full av vitaminer, aminosyrer og mineraler. Nesle er anti-sopp og kan stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen, noe som resulterer i bedre hårvekst.
Persille - Høy på vitaminer og fettsyrer, har det både rensende og styrkende krefter. Persille olje kan bli gnidd direkte på hodebunnen for å få raskere hårvekst.

Eteriske oljer for Håravfall

Cedarwood - Det er svært gunstig for håravfall og hår tynning, som det har stimulerende, beroligende og snerpende egenskaper og kan brukes på en rekke skalp forhold.
Rosemary - Dette er en av de mest effektive eteriske oljer for hårpleie. Det kan styrke håret og forhindre håravfall. Hvis du har høyt blodtrykk, ta kontakt med legen din før du bruker denne type olje.
Sage - Som nesle, forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen og stimulerer hårvekst. Imidlertid bør gravide og epileptikere ikke bruke den.

Timian - Denne type essensielle oljen kan styrke i hodebunnen og hindre håret tynning. Hvis du har høyt blodtrykk, prøver å bruke det med måte.
Ylang Ylang - Det passer for alle skalp forhold og hjelper også normalisere talgproduksjonen, som er utmerket for hårvekst.

Forsiktig: Eteriske oljer er svært volatil, og bør ikke brukes "ryddig" eller ufortynnet. Alltid fortynne det i en base olje som jojoba, oliven og mandel før bruk. Alltid teste for allergisk reaksjon før du kjøper en eterisk olje og aldri ta det internt.

Lag ditt eget Essential Oil Treatment

I en bolle eller liten flaske, bland 2 ss base olje av ditt valg med 15 til 30 dråper av noe eterisk olje over.
Bruk den til å massere hodebunnen grundig. Dekke hodet med et plastlokk eller fuktig, varmt håndkle.
Skyll det av med urte sjampo etter ca 30 minutter.

Lag din egen urte Oil Treatment

Kombiner en kopp base olje av ditt valg og to til fire spiseskjeer av alle tørket urt over i en lufttett beholder.
La stå i ca en uke. Rist beholderen en eller to ganger om dagen.
Sil av oljen og kast urtene.
Oppbevar den i en mørk glassflaske, på et kjølig og mørkt sted. Holdbarheten er om tre til fire uker.
Bruk den til å massere hodebunnen, samme som ovenfor instruksjoner.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com