Havregryn vs Cream of Wheat for å miste vekt

October 13
Havregryn vs Cream of Wheat for å miste vekt

Både havregryn og Cream of Wheat kan være en del av en trøstende varm frokost, men når du velger en frokost i løpet av et vekttap diett, vil du ønsker noe som er både lav i kalorier og fylling. Disse korn er lav i kalorier, men havregryn er sannsynlig å være mer mettende, slik at du spiser mindre senere på dagen, noe som gjør det til det bedre frokost alternativet for å miste vekt.

Calorie og Micronutrient innhold

En 1-kopp servering av havregryn laget med vann gir deg 166 kalorier, sammen med mer enn 10 prosent av den daglige verdi for essensielle næringsstoffer jern, selen, magnesium, mangan, sink, fosfor og tiamin. Samme mengde Cream of Wheat laget med vann inneholder 126 kalorier, men det er ikke så næringsstoff tett, da det kun inneholder mer enn 10 prosent av DV for kalsium, jern og selen. Mens Cream of Wheat er litt lavere i kalorier, vil du ha en enklere tid møte dine næringsbehov mens du bor innenfor den reduserte mengden kalorier du trenger å gå ned i vekt hvis du velger havregryn.

fylling Fiber

Siden fiber bremser tømming av magesekken og legger bulk til maten uten å legge kalorier, kan matvarer som er høy i fiber hjelpe til med vekttap. En studie publisert i "The Journal of Nutrition" mars 2009 fant at jo mer fiber kvinnene spiste, jo mindre vekt de fikk i løpet av 20-måneders studieperioden. Hver servering av havregryn gir 4 gram fiber, eller 16 prosent av DV, mens Cream of Wheat kun inneholder 1,3 gram, eller fem prosent av DV, i hver servering. Den type fiber i havremel, beta-glukan, kan være spesielt gunstig for appetitt kontroll og vekttap, ifølge en studie publisert i "Journal of American College of Nutrition" i 2013.

protein Potential

En annen faktor som påvirker hvordan å fylle en mat vil være er det proteininnhold. Som fiber, matvarer med mer protein har en tendens til å være mer mettende, hjelper du holder deg innenfor anbefalte kalorier for vekttap. Spise en kopp havregryn vil gi deg 5,9 gram protein, som er litt mer enn 3,6 gram i hver kopp Cream of Wheat, noe som gjør havregryn det beste valget for vekttap.

Fullfører Din Meal

Den lille mengden kalorier i havregryn eller Cream of Wheat alene er egentlig ikke nok til frokost, og frokostblanding alene er ikke et godt balansert frokost, så du må spise andre matvarer i tillegg til å fullføre måltidet. Et glass lettmelk og et stykke frukt kan hjelpe deg avrunder din frokost uten å legge for mange kalorier. Et annet alternativ for å fullføre din frokost og legge litt sunt umettet fett til måltidet er å blande en spiseskje peanøttsmør inn i havregryn sammen med en hakket eple eller skiver banan.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com