Diet for hjertepasienter

June 22

Ifølge Mayo Clinic, er hjertesykdom den ledende globale morder av menn og kvinner. Hjertepasienter blir behandlet for et bredt spekter av sykdommer som påvirker hjertet og blodårene, inkludert koronarsykdom, hjerterytmeforstyrrelser (arytmier) og medfødt hjertefeil. Hjertesykdommer generelt refererer til tilstander som blokkerte eller innsnevrede blodårer som kan forårsake hjerteinfarkt, slag eller brystsmerter (angina). Mange hjertepasienter minske risikoen for hjerte episoder med sunne livsstilsvalg, inkludert riktig kosthold og mosjon.

DASH Diet

DASH (Dietary Approaches til Stop Hypertension) kosthold er foreskrevet for mange hjertepasienter med sine leger og har vist seg å lindre hjertesymptomer i National Institutes of Health (NIH) studier. Den DASH kosthold er basert på en lav-natrium, fiber-rik diett som inneholder grønnsaker, frukt og magre meieriprodukter.

Redusere natrium og øke kalium

mat lavt i salt og natrium samt høyt kalium Velge er sentrale komponenter til å spise sunt for hjertepasienter. Høyt inntak av salt øker kroppens væskevolum, svekke kroppens naturlige blodtrykks regulatorer. Den NIH anbefaler å begrense saltinntak til mellom 1,500mg og 2,400mg per dag. Dette tilsvarer ca 2/3 til 1 ts. av salt. Behandlet, altfor saltet preparerte matvarer som hermetikk saltet grønnsaker, gatekjøkken og frossenpizza bør også utelates fra kostholdet ditt. En lav-natrium og høyt kalium diett reduserer også effekten av adrenalin på kroppen i perioder med mye stress.

Fiber-rik diett

Et fiber diett er effektivt ved forebygging og behandling av mange typer hjertefeil. Vannløselige fibre slik som havrekli og psyllium er av særlig fordel i å redusere kolesterol og blodtrykket.

vegetarian Lifestyle

NIH studier har funnet at vegetarianere vanligvis har lavere blodtrykksnivå, så vel som en lavere forekomst av alle hjertesykdommer. Disse undersøkelser fastslått at en standard vegetarisk diett inneholder mer fiber, komplekse karbohydrater, kalium, magnesium, kalsium og vitamin C og A, i tillegg til et nedre inntak av natrium. Alle disse faktorene antas å bidra til å forebygge hjerteepisoder.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com