Holistisk behandling for Impetigo

December 16

Holistisk behandling for Impetigo


Brennkopper er en bakteriell hudinfeksjon som ofte vises på forsiden, i nærheten av nese eller munn, der bakterier lett kan gå inn i huden. Leger ved Mayo Clinic, men sier at impetigo bakterier kan gå inn i huden i alle områder og er svært smittsom, noe som gjør det enkelt å spre seg til andre områder av kroppen, samt person til person. Leger ofte foreskrive muntlig eller aktuelle antibiotika for å behandle impetigo. Hvis du ønsker å unngå kostbare og noen ganger harde tiltak, kan du prøve en helhetlig behandling av impetigo ved hjelp av tea tree olje.

Te tre olje

Hvis du har sett folk priste fordelene med tea tree olje overalt du ser, er det god grunn. Hentet fra Melaleuca Alternifolia treet, innfødt til Australia, har tea tree olje har vist seg å ha soppdrepende og antibakterielle egenskaper. En studie i International Journal of Antimicrobial Agents konkluderte med at tea tree olje er effektive i å drepe av Staphylococcus aureus bakterier, som Mayo Clinic lister som en av de viktigste årsakene til impetigo.
For å bruke tea tree olje til å behandle impetigo, vaske det berørte området. Ved hjelp av et stykke av disponibel gasbind, forsiktig gni skabb hvis impetigo er scabbed over. Du trenger ikke å fullstendig fjerne den; bare løsne områder slik at tea tree olje effektivt kan trenge under. Påfør to til tre dråper tea tree olje til en steril bomullspinne og deretter til impetigo. Gjenta denne prosessen tre ganger per dag frem til impetigo er klarert. Hold sterile bandasjer over impetigo å hindre den fra å bli berørt og øke risikoen for spredning.

Andre helhetlig tiltak

Holistisk behandling innebærer alle aspekter av en person, ikke bare å drepe bakterier og bakterier. En annen helhetlig behandling for impetigo er å holde immunsystemet sterkt. Immunsystemet er det som hjelper kroppen bekjempe bakterier og virus. Du kan holde immunsystemet sterkt ved riktig hygiene av kroppen og spise en balansert diett som inneholder mange friske frukter og grønnsaker som er høy i antioksidanter som sitrusfrukter, bær, paprika og grønne greener.
En annen viktig måte å styrke immunforsvaret er å lære å håndtere stress. Ifølge en rapport fra National Institutes of Health, produserer stresset visse hormoner, og når immunsystemet registrerer disse hormonene blir produsert, mener det det trenger ikke å kjempe. Hvis du er stresset, finne en måte som fungerer for deg å slappe av.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com