Hvordan få en Gastric Bypass Konsultasjon

February 19

Hvordan få en Gastric Bypass Konsultasjon


Gastric bypass operasjon er seriøs bedrift. Pasienter som gjennomgår en vellykket operasjon vil fortsatt møte enorm stress, smerte og livslang grunnleggende endringer i alle sine rutiner. De som kirurgi er ikke helt vellykket kan tåle flere operasjoner med mange ubehagelige bivirkninger. Alle pasienter finne seg i å håndtere depresjon, frustrasjon og fortsetter vektproblemer. Av disse grunner kan det være vanskelig å få enda en gastric bypass konsultasjon. Les videre for å lære hvordan du får en gastric bypass konsultasjon.

Bruksanvisning

1 Arbeid med helsepersonell for å gå ned i vekt uten å ty til kirurgi. Mange klinikker vil ikke snakke med personer som ikke har gjort vårt ytterste for å kaste pounds uten kirurgisk hjelp.

2 Godta at gastrisk bypass klinikker vil generelt ikke gi en konsultasjon til alle som ikke oppfyller minst de kliniske standarder for fedme.

3 Erkjenne at selv sykelig fedme ikke automatisk kvalifiserer en person for en gastric bypass konsultasjon.

4 Vær villig til å møte et omfattende batteri av tester dersom de blir akseptert for en avtale på en gastric bypass klinikk.

5 Forstå at gastric bypass operasjon er bare for folk som har en kroppsmasseindeks (BMI) over 40 eller som er 100 eller flere pounds overvektig.

6 Forskning livsstil endringene som kreves etter under gastric bypass operasjon. Folk bør ikke gå inn i en konsultasjon uten å vite hvordan deres liv vil bli permanent endret av vekttap kirurgi.

7 Skaff en henvisning til en klinikk gjennom din primære omsorg lege. Klinikken vil be om at legen dokumentere din innsats for å gå ned i vekt.

8 Identifisere pågående alvorlige helseproblemer forårsaket av vekten din. Noen klinikker vil ta kontakt med pasienter som ikke oppfyller andre kriterier hvis det er et stort medisinsk behov.

9 Vis at du kan tilpasse seg livsstilen til personen som har gjennomgått gastrisk kirurgi. Klinikker kan være mer villige til å se pasienter som allerede har begynt å eliminere visse matvarer fra kosten.

10 Gjennomgå mental helse rådgivning i forhold til vekttap problemer. Kandidater til vekttap kirurgi må bevise at de er stabile nok til å håndtere konsekvensene.

11 begi seg inn på en øvelse diett som tar sikte på å miste en liten mengde vekt og forbedre din generelle velvære. I fravær av en Dire medisinsk nødstilfelle, en forpliktelse til sunn praksis er et klart pluss når du prøver å få en avtale på en gastric bypass anlegget.

Hint

  • Gastric bypass operasjon er alltid vekttap løsning som siste utvei.
  • Mennesker som gjennomgår gastric bypass operasjon må eliminere helt flere matvarer fra kosten. De vil også finne at de ikke lenger kan tåle mange matvarer.
  • Bypass operasjon kan føre til livslang problemer med tarmene.
  • Tarm lekkasje er et annet problem oppleves av mange mennesker som velger gastric bypass operasjon.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com