Typer av dietter for diabetikere som tar warfarin

February 22
Typer av dietter for diabetikere som tar warfarin

Over 23 millioner amerikanere har diabetes, ifølge American Diabetes Association. Personer med diabetes enten ikke produserer nok insulin eller kan ikke riktig bruk av insulin de gjør for å kontrollere blodsukkeret. Noen mennesker med diabetes er foreskrevet warfarin, et medikament som hindrer blodet fra clotting. Personer med diabetes på warfarin må følge en spesiell diett for å hjelpe til blodsukkerkontroll og gi en konsistent mengde vitamin K.

beregning av karbohydrater

Karbohydrat-telling kosthold er et måltid-planleggingsverktøy utviklet for å kontrollere antall karbohydrater forbrukes. Stivelse og frukt forårsake økning i blodsukkeret, og kontrollere mengden til hvert måltid hjelpemidler i blodsukker kontroll. Vanligvis er karbohydrat inntak begrenset til 45-60 g per måltid, ifølge American Diabetes Association. Men en lege eller ernæringsfysiolog kan bidra til å bestemme mer spesifikke karbohydrat mål. Nonstarchy grønnsaker ikke inneholder store mengder karbohydrater, og trenger ikke å bli regnet som en del av karbohydrat innholdet av et måltid. Men mange nonstarchy grønnsaker inneholder store mengder vitamin K. Vitamin K motvirker effekten av warfarin. Mayo Clinic antyder folk på warfarin ikke spise store mengder matvarer med vitamin K, som spinat, grønnkål, kålen og grønn te.

Diabetes Utveksling Diet

Den diabetes utveksling kosthold er en strukturert måltid plan som deler mat i grupper basert på likheter i næringsinnhold. Folk følgende diabetes utveksling diett har lov til å spise et visst antall porsjoner, eller utveksling, fra hver gruppe basert på kalori behov. Den diabetes utveksling kosthold er et godt kosthold for folk som tar warfarin fordi det begrenser nonstarchy grønnsak inntak til et bestemt antall porsjoner hver dag. En lege eller ernæringsfysiolog kan bidra til å bestemme kalori og utveksling behov. Mens på warfarin, er diabetikere oppfordres til å unngå tranebærjuice. Mens på diabetes utveksling diett, kan folk lett bytte en servering av tranebærjuice for en servering av eple eller appelsinjuice.

The Diabetes Food Guide Pyramid

Den diabetes mat guide pyramide er utviklet for å lære folk med diabetes hvordan å lage sunn mat valg. Det også, deler mat i grupper basert på likheter i næringsinnhold. Det oppfordrer folk med diabetes å spise mer mat fra bunnen av pyramiden, inkludert stivelse, frukt og grønnsaker, og begrense inntaket av matvarer fra toppen av pyramiden, inkludert søtsaker og fett. Det tilbyr også servering forslag for å hjelpe personen på warfarin kontrollere hans inntak av vitamin K-rik mat.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com