Rettsmidler for felles smerte fra å kjøre

February 16
Rettsmidler for felles smerte fra å kjøre

Oversikt

Selv om idretten kan være mentalt beroligende og følelsesmessig avslappende, kjører ganske fysisk krevende på kroppen. Med hver fot streik, dine ankler, knær og hofter tåle en betydelig kraft av påvirkning. Som et resultat av mange løpere opplever smerter i disse leddene. Heldigvis kan ulike felles smerte rettsmidler ofte lindre denne negative bivirkning av å kjøre.

Cold Therapy

Når leddsmerter først oppstår, er det ofte føles som en intens svie i de berørte områdene. Bruk kaldt terapi for å lindre denne brennende smerte og redusere betennelse rundt området. Når noe kaldt plasseres mot huden, fører det til at blodårene til å krympe. Som et resultat, mindre blod og væske strømme inn i området. Siden disse væsker er i siste instans ansvarlig for betennelse, bruk kaldt bør effektivt forebygge og / eller redusere betennelse betraktelig. Generelt er kald terapi anvendes kort tid etter at leddsmerter oppstår, mens varmeterapi anvendes som en etterbehandling. Cold terapi alternativene inkluderer isposer, kalde omslag eller kalde omslag.

Heat Therapy

Når leddene er verkende og sår, bruker varme terapi for å berolige bort smerten. Heat er mer enn bare en smertestillende. Når varmen er brukt på huden, fører det til at blodårene til å utvide seg. Som et resultat, strømmer mer blod inn og ut av området, og den generelle sirkulasjonen øker. Denne effekten er fordelaktig fordi det tillater skadelige giftstoffer for å bli ført bort fra skjøten. Heat reduserer også leddstivhet og øker felles utvalg av bevegelse, noe som gjør fysisk aktivitet, for eksempel løping, betydelig lettere. Heat terapi kan inkludere bruk av elektriske tepper, varmeputer, varme bad, varme håndklær, badestamper og parafinvoks.

medisinering

Ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs) eller paracetamol (Paracet) kan brukes til å effektivt for å lindre leddsmerter fra å kjøre. NSAIDs inkluderer aspirin, inuprofen og naproxen. Når forbrukes, virker acetaminofen ved å blokkere smertereseptorer i hjernen, mens NSAIDs hindre overføring av smerte impulser fra en nerve til en annen. Begge medikamentene er effektive smertestillende midler, men bare NSAIDs kan redusere betennelser. Tar enten paracetamol eller NSAIDs midlertidig er generelt ganske trygge. Lang tids bruk, men kan føre til alvorlige bivirkninger. Av denne grunn er det fordelaktig å ta kontakt med lege hvis du planlegger å ta disse medikamentene i mer enn noen få dager, eller hvis du for tiden tar noen andre medisiner.

naturlig rettsmidler

Mens noen mennesker er avhengige av legemidler for å lindre smerter, andre er avhengige av naturpreparater. Selv om disse rettsmidler er vanligvis ikke medisinsk testet, gir de smertelindring for noen mennesker. Ifølge Natural-HomeRemedies.com, kan følgende hjem rettsmidler lindre leddsmerter fra driften: drikker 1 ts. av gurkemeie i varm melk, spiser 15 gram bathu juice hver dag, gni den smertefulle felles med varm eddik eller olivenolje, og spise rikelig med bananer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com