Hvordan forbedre samlede styrke Night gjennom Self Hypnosis

March 4

Folk er alltid på utkikk etter måter å øke sin styrke med så lite fysisk anstrengelse som mulig. En måte å øke muskelmasse og styrke er gjennom bruk av selvhypnose i et forsøk på å tilstand hjernen din som en måte å pleie dine muskler.

Bruksanvisning

Øke styrken gjennom Self Hypnosis

1 Relax. Nøkkelen til selvhypnose er muligheten til å slappe av sinnet og kroppen nok til at det er i stand til å falle inn i en hypnotisk transe eller stat. Den enkleste måten å gjøre dette på er gjennom kontrollert pusting, avslappende visualiseringer, eller gjenta en avslappende mantra. Ideelt sett bør du slappe av ditt sinn og kropp i ca 15-20 minutter før du forsøker selvhypnose.

2 Begynn selvhypnose. En måte å oppnå selv hypnose er gjennom å fokusere på affirmasjoner og visualisere hva du ønsker. Dette er en lett versjon av selvhypnose i at du er i en lys hypnotisk tilstand og kontroll. For umiddelbar styrketrening, kan du visualisere musklene blir større, trene enkelte muskelområder og gjenta til deg selv at du blir sterkere og sterkere. Du bør legge merke til selvtilliten din vil ha økt og oppleve en følelse av empowerment. Du kan også føle sterkere.

3 Prøv dyp trance hypnose. Måten å ha de mest umiddelbare resultater, er å forsøke å falle inn i en dyp hypnotisk tilstand. Dette er staten som brukes i hypnotiske sceneshow og hypnoterapi. I denne tilstanden, er du ikke i kontroll eller bevisst på dine omgivelser og i stedet er fokusert på stemmen til den personen som gir retninger. I dette tilfellet vil retningslinjene bli gitt av en kassett som er innspilt skript som du forberedt på forhånd.

4 Tape en hypnose script. Det er mange hypnotiske induksjon skript tilgjengelig på Internett. Dette skriptet vil bringe deg inn i hypnotisk tilstand. En annen script vil fokusere på å øke din muskelstyrke. Disse skriptene er vanskeligere å finne, men de er der ute, eller du kan lage din egen. Du bør fokusere på at du blir sterkere, blokkerer smerte mekanisme, øker adrenalin produksjon, og visualisere større muskler. En endelig skriptet vil inkludere det motsatte teknikken av induksjon og vil bringe deg ut av hypnotisk tilstand. Du bør lage tape eller CD på en slik måte at alle skriptene føre naturlig inn i hverandre.

5 Forsterk hver dagene. En hypnotiske kommando eller forslag må forsterkes med jevne mellomrom for å fortsette arbeidet. Hvis du oppdager en betydelig styrke økning, kan du endre skriptet til å gjøre musklene enda større. Du bør gjenta skriptet hver noen dager for å være sikker på kommandoene og forslag fortsette å være effektive, og etter flere uker behovet for forsterkninger skal avta.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com