Hibiclens Skin Cleanser Badekar for MRSA

November 7

Hibiclens Skin Cleanser Badekar for MRSA


Hibiclens er et merkenavn for en antiseptisk / antimikrobiell hud cleanser som beskytter mot en rekke infeksjoner, inkludert MRSA (Meticillinresistente Staphylococcus aureus). Det obligasjoner til huden og gir beskyttelse i opptil seks timer. Hvem som helst kan kjøpe Hibiclens, og det er spesielt anbefalt for idrettsutøvere og helsepersonell (inkludert ambulansearbeidere). Det er noen ganger anbefalt som en kroppsvask før operasjonen. Personer med spørsmål om bruk av Hibiclens før operasjonen bør snakke med legen sin.

Hibiclens Ingredienser

Hibiclens er en antiseptisk / antimikrobiell såret og generell hudrensingsprodukt. Den aktive ingrediensen er klorheksidin, som har vært i bruk som en aktuell desinfeksjonsmiddel siden 1970-tallet. Klorheksidin er funnet i en rekke produkter, inkludert dental munnskyllevann og medisinsk utstyr som katetre. Andre Hibiclens ingredienser inkluderer duft, isopropylalkohol, renset vann og Red 40.

Potensielle bivirkninger

Bivirkninger av Hibiclens er uvanlig og er vanligvis milde, men kan omfatte allergiske reaksjoner som kløe eller elveblest, hevelse i ansikt og hender, hudutslett og rødhet, svie, kløe eller hevelse i området der Hibiclens er brukt. Noen hud rensemidler kan føre til misfarging av hender, hud eller negler, og medisinen kan sette flekker klær.

Advarsler når Bruke Hibiclens

Snakk med legen din før du bruker Hibiclens hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du har hatt en allergisk reaksjon på en antibakteriell rensekrem i det siste.

Ikke få Hibiclens i øynene eller nesen eller på kjønnsorganene. Ikke påfør den i ørene, da det kan føre til permanent hørselsskade.

Beskyttelse mot MRSA

Hibiclens er spesiell blant antiseptiske / antimikrobielle hud rensemidler fordi det gir beskyttelse i opptil seks timer etter bruk og er ikke utvannet av blod, vann eller svette. Mange high school og college atletisk programmer anbefaler at idrettsutøvere bruker Hibiclens henhold gjenbrukbare pads, for eksempel kne og skulderputer, og at de renser eventuelle åpne sår med Hibiclens og deretter dekke sårene med bandasjer for å hindre spredning av MRSA og andre hudinfeksjoner.

MRSA er en farlig infeksjon for en rekke årsaker. Små sår som i utgangspunktet ligner edderkoppbitt eller kviser kan fort bli til byller som krever kirurgisk inngrep. Uten riktig behandling, kan MRSA smitte muskler, ledd, bein, blod, hjerteklaffer og lunger. MRSA kan være dødelig.

Andre bruksområder for Hibiclens

Mens Hibiclens har vist seg effektive i bekjempelsen av MRSA, kjemper det også andre typer staph infeksjoner, influensa og andre virus. Det har også vist lovende som en acne behandling, og mange hudleger anbefaler at pasienter med akne vaske de berørte områdene med Hibiclens daglig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com