Naturlige urter & amp; Grønnsaker for revmatoid artritt

September 29
Naturlige urter & amp; Grønnsaker for revmatoid artritt

Revmatoid artritt er en kronisk inflammatorisk tilstand som kan påvirke hele kroppen, spesielt leddene i hender og føtter, håndledd, ankler og knær. Noen grønnsaker rike på svovel, vitamin K og antioksidanter og urter som kattens klo og white willow kan hjelpe personer som lider av revmatoid artritt. Ikke ta urter for leddgikt uten å konsultere lege.

grønnsaker

Matvarer som asparges, hvitløk og løk, kål og brokkoli er gunstig for personer med revmatoid artritt fordi de inneholder en viktig mengde svovel. Svovel er et spor mineral som er nødvendig for reparasjon av bein og felles vev. Grønne bladgrønnsaker bør brukes ofte, som de er rike på antioksidanter og leverer også vitamin K, et vitamin som er viktig for friske bein og ledd. Revmatoid lider bør sjekke for matallergier og unngå de matvarer tilsvarende. Allergi utløse betennelse og forverre leddgikt symptomer.

Katteklo

Små studier på mennesker funnet at kattens klo, også kalt Uncaria tomentosa, kan hjelpe leddgikt pasienter, men ingen store studier har blitt gjort, ifølge Arthritis Foundation. En foreløpig studie av Erich Mur og kolleger publisert i "Journal of Rheumatology" konkluderte med at et renset ekstrakt av Katteklo er relativt trygg og kan lett redusere leddsmerter hos pasienter med aktiv revmatoid artritt som også tar konvensjonelle legemidler. Ifølge Arhritis Foundation, mulige bivirkninger av å snakke denne urten er hodepine, svimmelhet og oppkast, og det kan også senke blodtrykket. Det bør ikke brukes av personer som mottar anti-hypertensive medisiner, blodfortynnende, eller legemidler som hemmer immunsystemet.

hvit Willow

Ifølge Dr. Paul Berney, MD, forfatter av "Doctor guide til naturmedisin The Complete og enkel å bruke Natural Health Referanse fra en lege perspektiv," white willow bark har vært brukt i mer enn 1000 år som et smertestillende . Den aktive ingrediensen i white willow er salicin, som også er hovedingrediensen i aspirin og er ansvarlig for å redusere smerter og betennelser. Basert på en omfattende gjennomgang av klinisk forskning på denne urten, University of Maryland Medical Center, eller UMMC, indikerer at white willow kan ha antioksidantegenskaper, kan bidra til å redusere feber, og øke immunforsvaret. Den UMMC antydet at white willow kan ha samme effekt som aspirin for å redusere smerter og betennelser. White willow bør ikke brukes av personer som har en allergi mot acetylsalisylsyre eller andre forhold som for eksempel astma eller diabetes. Ikke ta white willow uten legen din godkjenning.

betraktninger

Siden urter kan samhandle med konvensjonelle legemidler og andre behandlingsformer, er det sterkt anbefalt å oppsøke kvalifisert utøveren før du tar dem.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com