Nevropati behandling for alkoholisme

November 1

Nevropati behandling for alkoholisme


Å drikke alkohol til overmål er generelt ikke en sunn alternativ. Overdreven drikking kan føre til alvorlige helsemessige forhold. Blant disse forholdene er alkoholiker nevropati - en lidelse preget av nedsatt funksjon av ens nerver på grunn av skader forårsaket ved å drikke for mye alkohol. Alkohol er et toksisk stoff for menneskekroppen. Dens effekt på en persons nervene er giftig. Hva behandlinger finnes for alkoholholdige nevropati?

Første ting først

Først må alkoholisme håndteres. Dette betyr å slutte alkohol, akkurat som en rusavhengig av andre rusmiddel ville slutte. Dette kan innebære litt tid på et rehabiliteringssenter eller i noen lignende program. Noen har vært i stand til å slutte på egen hånd, men - som regel med hjelp og støtte fra familie og venner. Uansett vil alkoholiker nevropati ikke bli behandlet dersom pasientens drikkevaner ikke har helt forandret.

medisinering

For alkoholholdige nevropati, er medisiner vanligvis bare brukes som et smertestillende. Den brukes i de minste mengder mulige fordi trusselen om ytterligere avhengighet vevstoler når du arbeider med en utvinne alkoholiker. Medisiner varierer i styrke fra aspirin, paracetamol og ibuprofen til mer kraftige medisiner som fenytoin, gabapentin og karbamazepin.

Forhindre skade

Fordi pasientens nervene ikke fungerer riktig, er det viktig at pasienten lærer å bevege seg på en slik måte som for å forebygge skade. Dette innebærer å endre visse atferd som kan føre til skade. For eksempel, for å unngå brannskader, temperaturen på et bad må alltid kontrolleres. Pasienten bør regelmessig fjerne hans eller hennes sko og sjekke føttene for å sørge for at ingen skade på grunn av press eller noe objekt fanget i skoen har oppstått. Personens armer og ben bør beskyttes med pads, splinter eller ekstra lag med klær når det er mulig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com