Hva er årsakene til ekstrem trøtthet i kvinner?

July 26

For noen kvinner trøtthet er et resultat av hektisk livsstil, men for mange kvinner trøtthet er et symptom på en medisinsk tilstand. Fatigue er ofte vanskelig å behandle, men det kan bli bedre ved å etablere regelmessige søvnmønster.

Hematochromatosis

Hematochromatosis er en type leversykdom som oppstår når jernet akkumuleres i leveren. Symptomer på denne tilstanden omfatter alvorlig utmattelse, leddgikt, skrumplever og gråaktig hud. Komplikasjoner av denne tilstanden kan forebygges med tidlig behandling.

anemi

Anemi er en tilstand som oppstår når det er en utilstrekkelig mengde av røde blodceller i kroppen. Symptomer på anemi er tretthet, svakhet og kortpustethet.

Lyme Disease

Lyme sykdom blir overført til mennesker via flåttbitt. Lyme sykdom forårsaker symptomer som utslett, feber, frysninger, tretthet, svakhet, hevelse og muskelsmerter.

fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand som forårsaker kroniske smerter i kroppen og trøtthet. Fibromyalgi rammer om lag 2 prosent av befolkningen og er mer sannsynlig å påvirke kvinner.

Kronisk utmattelsessyndrom

Kronisk utmattelsessyndrom er en tilstand som kan diagnostiseres når enkeltpersoner blir lett utmattet av daglige gjøremål. Personer med kronisk utmattelsessyndrom kan også oppleve muskelsmerter, sår hals, konsentrasjonsvansker, forbigående leddsmerter og ekstrem utmattelse.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com