Tran for Forkjølelse & amp; influensa

April 26

Når vintersesongen ruller rundt, forkjølelse og flus begynne å ta knekken på folk. Det finnes produkter på markedet som tran som forbedrer kroppens evne til å unngå å fange sykdommer som forkjølelse eller influensa. Ved å legge tran til ditt daglige kosthold, kan du forbedre din generelle helse og styrke immunforsvaret.

Kilder til tran

Tran og andre fiskeoljer kan finnes naturlig i fisk. Hvis dine måltider har svært små mengder av fisk, kan det være lurt å ta en tran supplement. Kosttilskudd kommer i form av piller eller en væske som kan tas med skje. Pass alltid på å følge instruksjonene på pakken når du tar noen kosttilskudd. Som med alle supplement, får legen din godkjenning før du begynner.

Vitamin A i tran

Tran inneholder en svært potent nivå av vitamin A, og en enkelt teskje av oljen dekker 90 prosent av den anbefalte daglige beløpet. Dette betyr at man kan få den nødvendige A-vitamin fra en meget liten dose av oljen, noe som er gunstig fordi oljen er høy i skadelige mettet fett, med nesten 1/4 av det totale fett som blir mettet.

Vitamin A og forkjølelse

Vitamin A er en av de viktigste næringsstoffene for å forebygge og lindre forkjølelse og flus. Kroppens slimhinner er den første linjen i forsvaret mot infeksjoner og vitamin A bidrar til å sikre at den fungerer som den skal. Vitamin A hjelper også i utviklingen av hvite blodceller som bekjemper infeksjoner etter at de har gjort sin vei inn i kroppen.

Tilgjengelige typer tran

Torskelever kan finnes naturlig i torsk, men det er også tilgjengelig i supplerende form. Oljen er tilgjengelig i flytende form, og det er tilgjengelig i pille eller kapsel form. Den flytende form er vanligvis smaksatt for å gjøre det smake bedre.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com