Kosttilskudd for Carpal Tunnel Syndrome

December 5

Carpal tunnel syndrom skjer vanligvis hvis du arbeider med håndleddene mye, slik som å klikke en mus hele dagen på en datamaskin, skrive på et tastatur hele dagen, presser kassa knapper, og arbeider med verktøy som vibrerer. Symptomene på carpal tunnel syndrom er nummenhet og prikking i håndleddene og fingrene, og smerter i håndledd og fingre.

vitamin B6

Noen leger tror carpal tunnel syndrom kan være forårsaket av en vitamin mangel. Vitamin B6 vil bidra til symptomene på carpal tunnelsyndrom hvis det er forårsaket av en vitamin-mangel. Vitamin B6 finnes i dagligdagse matvarer som poteter, brun ris, bananer, grønne grønnsaker og kyllingbryst, men du kan ikke få nok vitamin B6 hvis du ikke spiser disse matvarene hver dag. Vitamin B6 kan fungere godt i behandling av mild til moderat tilfeller av carpal tunnel syndrom. Prøv å ta en vitamin B6 supplement, og det kan bidra til å lette symptomer på carpal tunnel syndrom.

bromelain

Bromelain er et enzym supplement som kan hjelpe til med å redusere vev hevelse forårsaket av carpal tunnel syndrom. Når du begynner å føle den kriblende forårsaket av carpal tunnel syndrom, ta to, 500 mg bromelain tabletter eller kapsler to eller tre ganger om dagen mellom måltider. Det kan ta en stund å merke resultater, opptil flere uker, med bromelain. Også legge bromelain til kosthold ved å spise ananas.

Johannesurt

Johannesurt er et populært for behandling av depresjon, men det kan også bidra til å lindre nerve smerte og prikking på grunn av carpal tunnel syndrom. Johannesurt kan hjelpe lindre symptomene på carpal tunnel syndrom to måter: den beroligende effekten kan bidra til å lindre smerte og sin anti-inflammatorisk effekt hjelper krympe hovne sener forårsaket av carpal tunnel syndrom. Ikke forvent johannesurt å jobbe med en gang som aspirin eller ibuprofen, kan det ta noen uker å begynne å jobbe.

Linfrøolje

Linfrøolje kan hjelpe lindre betente nerver og vev forårsaket av carpal tunnel syndrom. Linfrøolje er rik på omega tre fettsyrer og mange typer betennelser svarer godt til fettsyrer. Ta 1 ss. av linfrø olje hver dag, og du bør begynne å føle resultatene i to til fire uker. For å sikre at du får god kvalitet linfrøolje være sikker på at den har en nøtteaktig smak og er fargen på gult.

gurkemeie

Gurkemeie er en urt som har effekter som ligner på stoffet kortison. Gurkemeie inneholder et kraftig anti-inflammatorisk kalt curcumin og har tradisjonelt vært brukt i India for lindring av smerter og betennelser. Gurkemeie er også lik bromelain. For best resultater i behandling av carpal tunnel syndrom, bruker supplement kapsler i stedet for krydder selv, fordi kapslene inneholder 95 prosent ren curcumin. Legene foreslår å ta 250 til 500 mg curcumin i gurkemeie hver dag. Hvis symptomene fortsetter eller blir verre, fortsette å ta høyere dose før symptomene bedre, deretter gradvis redusere dosen. Ikke ta gurkemeie uten å snakke med en lege, og ikke ta det mens hun var gravid. Også være oppmerksom på at curcumin kan øke risikoen for blødninger da tatt med blodfortynnende.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com